2:1p.
(0:1)
26. A. Pop (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:00

16.kolo, Ústecký | Teplice | III. třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Háj zvládl doma pokutové kopy, Trnovany si odvaží jeden bod


Branky


70. R. Ďuriš - 26. A. Pop (vl.)
3

Za špatných povětrnostních podmínek se hráčům nehrálo moc dobře. V utkání padly pouze dva góly. Penalty zvládl TJ Sokol Háj.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velký vítr ve prospěch hostí

TJ Sokol Háj hrál domácí utkání na domácím hřišti po více než dvou letech. Domácí celek táhla jak touha vyhrát, tak publikum. Od prvních minut bylo znát, že domácí Háj chce vstřelit branku jako první. Dobývaní soupeřovi branky bylo ale příliš kostrbaté. Kombinace vázla. Ve 26. minutě se míč svezl díky velkému větru až na hlavu Aleše Popa a ten umístil hlavou míč do vlastní branky. Celek z Háje tak ztratil motivaci a hráči začali mít na nohou závaží. Ke konci poločasu se právě autorovi vlastní branky povedla střela, brankář však chytl. Do kabin se šlo za stavu 0:1.

Domácí se zlepšili

Do druhé půle vlétli domácí jako uragán. Šance střídala šanci. Střely Jiřího Vodičky létaly všude, jen ne na branku. Jedna se mu přece jenom povedla. Míč ovšem orazítkoval tyč a odrazil se těsně před lajnu. Gól z toho tak nebyl. V 70 minutě to konečně vyšlo. Po přihrávce Aleše Popa se prosadil Radek Ďuriš. V posledních dvaceti minutách byli hosté uzamčeni před brankou. Branka z toho ovšem nebyla a tak se šlo na pokutové kopy.

Brankář pomohl vyhrát

Hned v první sérii chytil domácí brankář Marek Job penaltu. Soupeř byl poté sice neomylný, ale to už nestačilo. TJ Sokol Háj vyhrál za dva body!



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Háj
Martin Staněk; trenér, hráč a vedoucí týmu: Na domácím hřišti jsme chtěli zvítězit a to se nám povedlo. Za dva body jsme rádi.




Sestavy


TJ Sokol Háj
M. Job [-] - A. Pop [-] , S. Karlík [-] , R. Šulek [-] (52. R. Zimányi [-] ) , J. Vodička [-] , M. Steiger [-] , D. Sláma [-] , J. Polcar [-] (85. M. Staněk [-] ) , J. Petrlik [-] (46. J. Markov [-] ) , R. Ďuriš [-] , J. Blažejovský [-] (65. D. Sláma [-] )

TJ Hvězda Trnovany
J. Nasler [-] - J. Lothring [-] , Z. Maškarinec [-] , R. Kico [-] , D. Damm [-] (76. Š. Šlechta [-] ) , J. Mráček [-] , M. Preclík [-] , J. Macháček [-] , F. Frolík [-] , L. Farkaš [-] , J. Bláha [-]

ŽK: 61. F. Frolík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: DOČEKAL Martin - JANDÁK Jan, MOUDRÝ Slavomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích