FOTO: Žiželice v Postoloprtech skórovaly, na body to ovšem nestačilo


Branky


4

V zápase dvou týmů ze spodní části soutěže zajížděly Žiželice na hřiště Postoloprt s tajným přáním získat nějaký ten bodík do celkového tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod jim vyšel nad očekávání, již po necelých třech minutách mohly vést o dvě branky. První vyloženou šanci vyrazil brankář Postoloprt Mikoláš jen těsně mimo levou tyč ze svého pohledu a o několik desítek sekund jej zachránilo břevno brankové konstrukce. Po uplynutí úvodní půlhodiny hrací doby se ale nakonec přece jen dokázal prosadit Narcis-Florinel Tudor a hosté vedli 0:1. Za celou první půli se domácí takřka k ničemu nedostali. Výborně bránící hostující defenziva je k ničemu nepustila. Čestnou výjimkou byla střela jednoho z fotbalistů Postoloprt, který z přímého volného kopu orazítkoval přízemní dělovkou pravou tyč, od které se míč odrazil do zámezí.

 

Druhý poločas nabídl naprosto opačný průběh hry. Domácím se po 12 minutách od příchodu na hrací plochu podařilo vyrovnat zásluhou Pavla Ploce, mj. vnuka jednoho z nejlepších žíželických fotbalistů celé dosavadní 45 leté historie Luďka Vence, který nás bohužel před několika lety navždy předčasně opustil. Vstřelená branka vlila domácím do žil pořádnou dávku sebevědomí a jakoby polita živou vodou již po zbytek zápasu, na hrací ploše naprosto dominovali. V rozmezí od 62. do 75. minuty definitivně rozhodli, že důležité tři body nakonec zůstanou doma. Dvěma góly se o to přičinil Daniel Červeňák a skóre na konečný stav 4:1 upravil střídající Aleš Fridrich.

 

Autor: Jaroslav Feciškanin



Ohlasy k zápasu



TJ Žiželice
Jaroslav Feciškanin, předseda: Utkání naprosto odlišných výkonů obou týmů v každém z počasů. Zatímco v tom prvním jsme měli díky kvalitní hře celé jedenáctky vcelku výraznou herní převahu, v tom druhém nás domácí naprosto přehráli, a domů tak odjíždíme bez bodového zisku. K němu je nutné, abychom odehráli kvalitně celou hrací dobu, nejen poločas. Po změně stran nás domácí zatlačili do hluboké defenzivy a výsledkem bylo, že jsme inkasovali. Jakmile se domácí dostali po uplynutí hodiny hracího času do vedení, naše hra se sesypala. Soupeř nás bohužel svou kvalitnější fyzickou kondicí již takřka k ničemu nepustil.



Sestavy


FK Postoloprty
J. Mikoláš [-] - M. Hubert [-] (61. D. Zíbrt [-] ) , F. Kucej [-] (87. J. Nekola [-] ) , M. Beránek [-] (87. M. Mikoláš [-] ) , P. Sachinidis [-] , M. Poljić [-] (59. A. Fridrich [-] ) , P. Ploc [-] , J. Kosina [-] , T. Holečka [-] , C. Curac [-] , D. Červeňák [-]

TJ Žiželice
T. Večeře [-] - K. Kacz [-] (75. A. Rutski [-] ) , M. Panský [-] (65. V. Hira [-] ) , P. Koreň [-] , V. Lhoták [-] - F. Tamchyna [-] (83. M. Makuka [-] ) , N. Tudor [-] , J. Blacha [-] , J. Švejda [-] (87. V. Hryhal [-] ) , P. Zuščík [-] , L. Dormišev [-]

ŽK: 15. M. Poljić .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Vysočanský David - HAMÁČEK Václav, STROUHAL Eduard (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Žiželice | Ústecký | Louny

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích