Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 15:00

19.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hostovice spasil ve druhém poločase Černohorský


2

"Naše první jarní výhra se nerodila vůbec lehce," komentuje Jaroslav Dvořák trenér SK Hostovice. Tento zápas dlouho vypadal na dělbu bodů mezi týmy, když první poločas skončil 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas se bohužel musel odehrát kvůli nepříznivému počasí na umělé trávě „první" generace na Kamenném vrchu.

 

TJ Střekov v 30. minutě poslal do brejku Lukáše Stožického, který skóroval a poslal TJ Střekov do vedení. TJ Střekov tento gól nakopl, a hned poté si vytvořil další dvě šance, které ale neproměnil. Už to vypadalo, že TJ Střekov půjde do kabin s čistou hlavou, jenže v 40. minutě skóroval Jiří Vávra po nahrávce od obránce Martina Gajdoše a srovnal zápas na 1:1. Gól Jiřího Vávry na 1:1 byl podle obou trenérů klíčovým momentem zápasu.

 

Druhý poločas měli SK Hostovice více ze hry, ale i TJ Střekov si vytvořil nějaké šance, bohužel opět je neproměnil a na konci zápasu, v 75. minutě inkasovali rozhodující gól, který vstřelil Arnošt Černohorský a poslal SK Hostvice do vedení. Ke konci zápasu už se hrál jen opatrný fotbal ze strany SK Hostovic, který je dovedl k vítězství 2:1 nad týmem TJ Sřekov.

 

Autor: Vojtěch Bebelák



Ohlasy k zápasu


SK Hostovice
Jaroslav Dvořák, trenér: Naše první jarní výhra se nerodila lehce. Proti Střekovu to dlouho vypadalo na dělbu bodů, když první poločas skončil 1:1. Střekov se dostal po brejku do vedení. Za nás vyrovnal ještě do poločasu Vávra po Gajdošově přihrávce. Což bylo podle mě klíčové. Ve druhém poločase jsme šli za vítězstvím, dlouho jsme ale nemohli seřídit mířidla. Až chvilku před koncem nás ze střelecké mizérie vysvobodil Černohorský, který vystřelil 3 body.

TJ Střekov
Jindra Barát, trenér: Konečný výsledek zápasu byl pro nás zklamáním, sportovně ale musím přiznat, že proti nám stál velmi dobře připravený soupeř, na kterém bylo vidět, že zúročil svou kvalitní zimní přípravu a žádný míč nám nenechal zadarmo. I přes to jsme se ujali vedení a vytvořili si i další 2 šance do poločasu, které jsme bohužel neproměnili, ba naopak na konci poločasu jsme inkasovali do kabin. Druhý poločas měl soupeř více ze hry, ale i náš tým si vytvořil další šance, bohužel opět jsme je neproměnili a opět na konci zápasu (stejně jako na podzim) jsme inkasovali. Myslím, že obě mužstva odehrála dobrý zápas plný nasazení. Jedinou kaňkou tohoto zápasu byli všichni 3 rozhodčí, kteří svými neuvěřitelnými chybami na obě strany znehodnotili kvalitu zápasu. Bohužel to není poprvé, co na naše zápasy byli vysláni rozhodčí z okresních soutěží, kteří již několik let přesluhují a ještě ani nemají pokoru a naopak ukazují své ego v plné parádě. Každopádně soupeři gratuluji ke 3 bodům a doufám, že se nám hned další zápas podaří vyhrát a to na našem domácím hřišti na Osadě a zlepšíme si náladu jak na velikonoční svátky, tak do dalších bojů o záchranu. Tým na to rozhodně máme, jen je potřeba doléčit nějaká zranění a prolomit střeleckou smůlu.



Sestavy


SK Hostovice
J. Koželuh [-] - L. Berky [-] , A. Černohorský [-] , T. Štorc [-] , J. Vícha [-] - P. Lank [-] (18. D. Nguyen [-] ) , M. Karvai [-] (73. M. Tipan [-] ) , M. Horák [-] , M. Novák [-] (85. N. Šabani [-] ) - J. Vávra [-] , M. Gajdoš [-]

TJ Střekov
J. Vondruška [-] - M. Bonk [-] , T. Zimák [-] , O. Franc [-] - T. Jančík [-] , R. Vošahlík [-] , J. Kubaška [-] , L. Stožický [-] , V. Bednář [-] (71. M. Ťulák [-] ) , L. Čermák [-] - B. Stakič [-] (66. J. Pokorný [-] )

ŽK: 38. D. Nguyen , 63. L. Berky - 58. J. Kubaška .
Hráči zápasu: A. Černohorský .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Topinka Josef - ŘÍHA Viktor, TESKA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích