3:2
(0:0)
56. Š. Čulík
67. J. Hobler (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 16:30

21.kolo, Olomoucký | Šumperk | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Leština kráčela za výhrou, ale Petrov po velkém obratu bere tři body


Branky


71. L. Kováč (p.) , 84. L. Kováč , 93. J. Januška - 56. Š. Čulík , 67. J. Hobler (p.)
8

Ve šlágru 21. kola se doma přestavil Petrov proti Leštině. Oba týmy jsou ve výborné formě. Leština ještě v 70. minutě vedla 0:2. Následně byl nařízen pokutový kop pro Petrov a Lukáš Kováš odstartoval velký obrat. Gólem v poslední minutě rozhodl Jakub Januška a Petrov tak porazil druhou Leštinu.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po první půli bez branek

Do utkání vstoupili aktivněji hosté. Během první desetiminutovky si vytvořili tutovou šanci, kdy šel útočník sám na brankáře Krče, ten však jeho pokus vytěsnil. Následně při dalším průniku, už útočník dokonce obešel i brankáře domácích, ale tomu vypomohl jeden z obránců takže ani z další velké šance se hosté branky nedočkali. Pár šancí si vytvořili i domácí, ale hosty podržel včasným vyběhnutím a dobrým zákrokem gólman Majstršin. Do kabin se tak šlo za stavu 0:0. 

 

Csaplárova past během druhé půle, hosté vedli o dva góly, domácí během poslední dvacetiminutovky otočili výsledek a slaví vítězství

Z počátku druhé půle bylo aktivnější domácí mužstvo, několikrát se dostalo do slibné šance, ale nedokázalo vstřelit branku. Pak zahrozili i hosté. V 56. minutě zahrávali hosté rohový kop, ve vápně se k míči dostal Šimon Čulík a šajtlí se krásně trefil na vzdálenější tyč a Leština tak vedla 0:1. O pár minut později si ve vápně zpracovával míč Žák, ten mu sice odskočil, ale nešikovný zákrok obránce domácích znamenal pokutový kop pro hosty. K tomu se postavil Jiří Hobler a nedal gólmanovi Krčovi šanci. Zvýšil tak vedení na 0:2. Domácí zápas nevzdali. V 71. minutě po faulu hostujícího obránce na Michala Garguláka, byl nařízen pokutový kop také pro domácí. Ten si na značku pokutového kopu postavil Lukáš Kováč a nemýlil se. Snížil tak na 1:2. V 84. minutě se po pěkné akci prosadil opět Lukáš Kováč, a srovnal tak utkání na 2:2. V momentě vyrovnání, se už oba celky pomalu, ale jistě připravovali na pokutové kopy. K těm ale nedošlo. V 93. minutě se po autovém vhazování dostal k míči Jakub Januška, který se z otočky trefil do pravé šibenice a rozhodl tak utkání. Petrov tak doma bere tři body, když dokázal otočit utkání ze stavu 0:2, nakonec vítězí 3:2. Ukončil tak sérii Leštiny, která do dnešního utkání zvítězila devětkrát v řadě.  Juventus Mohelnice zvítězil proti poslednímu Palonínu a Leština tak po prohře ztrácí čtyři body na první místo. Naopak Petrov se po výhře hlásí do boje o třetí místo tabulky.  



Ohlasy k zápasu


Petrov-Sob.
Ondřej Krč - brankář: Před utkáním jsme věděli, že nás nečeká nic lehkého. Leština hraje rychlý, kombinační fotbal a na jaře ještě neprohrála. Do zápasu jsme tedy šli s pokorou. V prvním poločase byli o něco lepší hosté. Obě mužstva si vypracovala několik šanci, které ale nedokázala proměnit. Ve druhém poločase jsme měli více ze hry my. Leština ale dvakrát udeřila. My se však nevzdali, zabrali jsme a během hektických patnácti minut dokázali utkání otočit v náš prospěch.

TJ Sokol Leština
Michal Kejík - hráč: Sobotín nám vrátil přesně výsledek z podzimního utkání, kdy u nás také vedli 0:2 a nám se podařilo otočit utkání na 3:2. Ještě bych zmínil nepovedený výkon sudího, ale určitě se na to nechceme vymlouvat, protože dělal chyby na obě strany. Nyní nás čeká Šumperk “B”, zase venku, který na jaře sbírá body, i díky pomoci hráčů z A týmu, tak uvidíme v jaké sestavě nastoupí proti nám a jestli odčiníme tuhle prohru.



Sestavy


Petrov-Sob.
O. Krč [-] - P. Šenekl [-] , A. Matocha [-] , J. Gargulák [-] , R. Chodura [-] - R. Kühndel [-] , M. Gargulák [-] , L. Kováč [-] , O. Skalák [-] - J. Minarik [-] , J. Januška [-] -

TJ Sokol Leština
J. Majstršin [-] - M. Kejík [-] , J. Hobler [-] , J. Vepřek [-] - M. Kotrle [-] , M. Balcárek [-] , J. Effenberger [-] , T. Jurenka [-] , J. Hajtmar [-] - K. Bartošík [-] , Š. Čulík [-]

ŽK: 88. J. Gargulák - 16. T. Jurenka , 76. J. Vepřek , 86. K. Bartošík .
Počet diváků: 129. Rozhodčí: BERKA Václav - SLONČÍK Ladislav, ŠTOLZ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Gabriel

Expert: Michal Kejík
Tip experta: výhra hostů

Těžký boj s týmem, který má na jaře výbornou formu, moc se nám tam nedaří. Ale jedeme tam zvítězit a prodloužit vítěznou sérii.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů