Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 16:30

21.kolo, Olomoucký | Šumperk | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nový Malín si připisuje třetí výhru v řadě, tentokrát doma porazil béčko Rapotína


Branky


9

V utkání 21. kola doma přestavil Nový Malín proti béčku Rapotína. Malín se pomalu zase dostává do podzimní formy, a v tomto utkání to potvrdil. Dokázal zvítězit 5:1. O výhru se zasloužil hattrickem Lukáš Pospíšil, dvě branky přidal kapitán Marek Novák, za hosty vstřelil čestnou branku Lukáš Stuchlík.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli 1:0 pro domácí

Do utkání vstupovali domácí v roli favorita. Od začátku byli lepším týmem domácí. Vytvořili si pár drobných šancí, ale k brance to nevedlo. Rapotín hrál na brejky, ale obrana domácích je stačila odvracet. Ve 33. minutě se do úniku dostal Daniel Janda, v šestnátce ho fauloval jeden z hostujících obránců a byl nařízen pokutový pro domácí. K tomu se postavil Lukáš Pospíšil a proměnil. Nový Malín tak vedl 1:0. Nic dalšího už se v prvním poločase nestalo a do šaten tak šli spokojenější domácí. 

 

Více branek padlo v druhé půli, Malín bere tři body

Do druhé půle vstoupili opět aktivněji domácí. Zpřesnili hru a dostávali se do více šancí. Další z nich byla v 57. minutě, kde se k míči dostal Lukáš Pospíšil a trefil se přesně, svou druhou brankou v utkání tak zvýšil vedení na 2:0. V 71. minutě si na krásny centr ze strany naskočil kapitán Marek Novák a hlavou přidal další branku. V 77. minutě se podařilo hostům snížit, když se prosadil Lukáš Stuchlík a bylo to 3:1. V 79. minutě se po kombinaci dostali domácí k zakončení, to bylo ještě neúspěné, ale z dorážky se trefil opět Marek Novák a bylo to 4:1. V 84. minutě měli domácí přímý kop, k němu se postavil Lukáš Pospíšil a krásnou střelou zkomletoval hattrick. Nový Malín tak v utkání zvítězil 5:1 nad rapotínským béčkem. V tabulce tak zůstává na třetím místě. Béčko Rapotína je aktuálně na dvanáctém místě tabulky. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nový Malín
Jakub Diblík - hráč: Od začátku utkání jsme byli lepším týmem. V první půli jsme prosadili pouze z pokutového kopu. Ve druhé půli jsme zpřesnili hru, dokázali přidat další branky, i když se hostům povedlo vstřelit gól, tak vítězíme a bereme tři body.




Sestavy


TJ Sokol Nový Malín
P. Tetliak [-] - J. Laštůvka [-] , O. Dus [-] , L. Pospíšil [-] , R. Bílek [-] , L. Korger [-] , M. Novák [-] , J. Palatka [-] , T. Haša [-] , D. Janda [-] , J. Diblík [-]

TJ Jiskra Rapotín B
D. Bartoň [-] - L. Vybíral [-] , L. Stuchlík [-] , J. Dušek [-] , R. Žolda [-] , J. Baláž [-] , T. Viktořík [-] , F. Ondráček [-] , J. Mašlej [-] , V. Frank [-] , V. Mošonec [-]

ŽK: 45. M. Novák - 82. J. Mašlej .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: KROBOT Ladislav - ŠTĚPÁN Karel, NAVRÁTIL Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Gabriel

Expert: Michal Kejík
Tip experta: výhra domácích

Bez pomoci hráčů A týmu Rapotína, jasně zvítězí Nový Malín .

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích