1:2p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 16:30

21.kolo, Olomoucký | Šumperk | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Zábřehu porazilo po penaltovém rozstřelu Úsov


Branky


9

V utkání 21. kola se doma utkal Úsov s béčkem Zábřehu. Vyrovnané utkání musely rozhodnout pokutové kopy. V nich byl úspěšnější Zábřeh "B" a po výhře 1:2 po penaltách tak bere dva body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po první půli vedli domácí

Hosté vstoupili do utkání aktivně. Drželi míč na kopačkách a kombinovali, hra se odehrávala převážně na polovině domácích. Úsov hrál na brejky, při kterých cílil převážně na jednoho z útočníků. Zábřeh se dostával do šestnáctky soupeře, kde však nedokázal kvalitně zakončovat. Střely létaly vedle brány, nebo si s nimi poradil gólman Grygar. Největší šanci trestuhodně promarnil Damiančík. A tak ve 30. minutě domácí vstřelili gól, který však pro správně odmávaný ofsajd neplatil. O chvíli později už se to ale povedlo. Domácí Vojtěch Konečný zachytil špatnou rozehrávku soupeře, a vstřelil vedoucí gól. Úsov se tak dostal do vedení 1:0. I když hosté byli celou první půli aktivnějším týmem, do šaten šli za nepříznivého stavu. 

Hosté srovnali

Do druhé půle vstoupili hosté ještě aktivněji a nepůjčovali domácím míč. Domácí se téměř nedostávali na útočnou polovinu hřiště, měli jen malé náznaky z brejků. Hosté tak museli hrát do plných. V 66. minutě dostal na polovině hřiště míč hostující Paclík, vzal to na sebe, prošel hřiště až k pokutovému území, kde míč předložil Štěpánovi Kreutzovi, který nekompromisní střelou o tyč vyrovnal. A bylo to 1:1. Hosté ještě zvýšili obrátky a chtěli utkání zvrátit na svoji stranu. Domácí se dostali do jedné šance, kdy střelu z úhlu zneškodnil hostující brankář Martin Jílek. V závěru zápasu hosté spálili dvě obrovské šance, obě z malého vápna, první šla nad branku, druhé těsně vedle branky. Skore se tak neměnilo a o vítězi musel rozhodnout penaltový rozstřel. 

Hosté byli úspěšnější a vítězí

Pokutové kopy už byly loterií. Béčko Zábřehu proměnilo všechny pokusy, domácí jednou trefili břevno a tak hosté zvítězili po penaltách 1:2. A připisují si tak do tabulky dva body. 



Ohlasy k zápasu


Úsov
David Kubík - kapitán: Řekl bych, že hosté byli hodně a hodně běhali, takže celkem náročné utkání. Měli dost šancí, ale spoustu jich neproměnili. Zápas došel do pokutových kopů, kde byli hosté úspěšnější. My jsme jednou nastřelili břevno. V tomhle zápase nám vypadla úplně záloha a útok. Takže díky bohu, že jsme jako my obránci a brankář obstáli útoku Zábřehu, tak jak obstáli. A to díky za bod.

SK SULKO-Zábřeh B
Martin Jílek - brankář: Měli jsme jasnou herní převahu, kterou jsme však nedokázali zúročit a vstřelit více branek, bohužel náš kámen úrazu po celou sezónu. Jsme rád že se nám povedlo zvítězit alespoň na penalty, kdy jsme proměnili všechny pokusy.



Sestavy


Úsov
M. Grygar [-] - M. Pavlík [-] , M. Frank [-] , O. Hlaváč [-] , M. Nevěřil [-] , M. Jiroušek [-] , R. Dopita [-] , T. Keprt [-] , D. Kubík [-] , S. Březina [-] , M. Obíral [-]

SK SULKO-Zábřeh B
M. Jílek [-] - J. Damiančík [-] , D. Ohrablo [-] , V. Ogrocki [-] , D. Kutal [-] , Š. Kreutz [-] , R. Jastrzembski [-] , O. Paclík [-] , M. Hrubý [-] , S. Hampl [-] , A. Brauner [-]

ŽK: 68. D. Kutal , 71. J. Damiančík , 84. D. Ohrablo .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: CHODURA Tomáš - KAŠPAR Jakub, BAHOUNEK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Gabriel

Expert: Michal Kejík
Tip experta: výhra hostů

Tabulkové postavení mluví proti Úsovu. Zábřeh zvítězí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích