5:1
(4:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Středočeský | Příbram | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hřiměždice prokázali své kvality a opět dali velké množství branek


Branky


16. P. Junek (p.) , 26. M. Matějka , 35. P. Junek , 42. M. Matějka , 80. P. Junek - 46. I. Tokaji
0

Čekal nás zápas mezi jendím z nejlépe střílejícím klubem a naopak klubem s jednou z nejhorších obran. Hřiměždice v čele s Junkem ovládli utkání a i díky hattricku svého mladého kapitána zvítězili vyokým rozdílem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Matějka i Junek po dvou brankách.

Od začátku byli domácí jasně lepší a především Junek s Matějkou zakládali a tvořili útočné akce svého týmu. V 16. minutě, rozhodčí ukázal na penaltovou značku, když fauloval hostující hráč. Balón si postavil Patrik Junek a nemýlil se. Poslal svůj tým do vedení. To domácí nastartovalo. Především zlepšili přesnost v zakončení a to vedlo k dalším brankám. V šestdvacáté minutě se prosadil Milan Matějka, který ruku v ruce spolupracuje s Patrikem Junkem, toto duo je opravdu velmi silné. Pak opět míč za záda lečicského brankáře dostal míč Junek, který tak potvrdil svou formu z minulých utkání. Bylo to už 3:0, ale to nebylo vše další branku totiž vsítil opět Milan Matějka a sorvnal tak své střelecké konto v dnešním zápase s kontem Patrika Junka. Oba hráči vstřelili po dvou brakách a byli téměř u všech akcí domácích.

Druhá půle nepřinesla takový počet branek.

Hned v první minutě poločasu se trefil i hostující hráč Tokaji. Dopřál tak svému týmu alespoň čestný úspěch v podobě branky. Hřiměždice ovšem stále určovaly tempu i obraz hry. Tolik se už nehrnuli do útočných akcí a spíše drželi míč na svých kopačkách. Průběh druhého poločasu přinášel pěkné kombinace domácích, kteří předváděli pohledné kombinace s narážečkami, ale také bylo vidět několik skvělých individuálních akcí domácích záložníků, kteří využívali své rychlosti a dovednosti s míčem. Nakonec ovšem Hřiměždice dali Lečici pověstného bůra. V 80. minutě se trefil znovu Patrik Junek a dovršil tím svůj hattrick. V osmnácti letech jednoznačně prokazuje své kvality, které získal především v dorostu 1.FK Příbram, kde působil v dorostu, který postoupil do nemistrovské části dorostenecké ligy mistrů. Hřiměždice tedy opět potvrdily pověst jednoho z nejlépe střílejících týmů a dotahují se na čelo tabulky.



Ohlasy k zápasu



SK Velká Lečice
Miroslav Valenta: Dnes bylo jasné, že nás čeká těžký soupeř. To se potvrdilo a jednoznačně nás přehrál.



Sestavy


TJ Vltavan Hřiměždice
D. Černý [-] - P. Junek [-] , M. Matějka [-] , E. Šlechta [-] (87. V. Krotil [-] ) , J. Januška [-] , J. Spilka [-] (80. P. Drobný [-] ) , J. Řezanina [-] , P. Černý [-] (46. F. Roháč [-] ) , J. Pinc [-] (80. T. Jechort [-] ) , O. Junek [-] , J. Boháč [-]

SK Velká Lečice
P. Svoboda [-] - T. Víšek [-] , J. Hrbek [-] (60. F. Holec [-] ) , J. Hořák [-] , I. Tokaji [-] , J. Zboženský [-] (68. P. Dědina [-] ) , L. Váňa [-] , Z. Zboženský [-] , J. Koc [-] , F. Dědina [-] , Z. Houska [-] (33. J. Zboženský [-] )

Místo: Vltavan Hříměždice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Slepička Milan - KROTIL Pavel (N), DĚDINA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.