Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2023 16:00

14.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jiskra potvrdila roli favorita


Branky


20. Z. Zezulka , 41. J. Dzura , 47. J. Pasker , 56. J. Dzura , 75. J. Ptáček - 10. M. Lukeš , 50. M. Fater
2

V posledním dohrávaném kole Jiskra zdolala Černovír, ale na posun tabulkou, už byly tři body málo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obrat domácích před koncem první půle

Černovír se ujal vedení v zápase v desáté minutě, poté co pěknou kombinační akci zakončil Lukeš. O deset minut později, už se ale radovali domácí, když se v pokutovém uzemí prosadil Zezulka a bylo srovnáno. Následovala série několika trestuhodně neproměněných příležitostí v podání černovírských hráčů, což Jiskra potrestala těsně před koncem poločasu a ujala se vedení 2:1 po trefě Dzury.

Druhý poločas v režii domácích

Hned z kraje poločasu druhého, přidal další branku Pasker a domácí vedli už 3:1. Černovír dokázal ale pohotově zareagovat, když o tři minuty na to skóroval Fater a snížil tak na 3:2. Netrvalo to však dlouho a Jiskra si vzala dvoubrankové vedení zpět, když se trefil střelou přímo z rohového kopu Dzura. Vstřelil svůj druhý gól v zápase a Jiskra vedla 4:2. Černovír už pak na obrat neměl síly a tak už pouze upravil na 5:2 pro domácí střídající Ptáček. Celé utkání provázela na okresní poměry nevídaná atmosféra, o kterou se postarali fanoušci obou klubů, kteří sledovali poměrně kvalitní utkání, plné krásných fotbalových akcí a náležitě si tak užili sobotní odpoledne.



Sestavy


FC Jiskra 2008 B
M. Opravil [-] - J. Pasker [-] , J. Dzura [-] (69. M. Bednář [-] ) , P. Roček [-] (68. P. Hnátnický [-] ) , Z. Zezulka [-] , R. Halanič [-] , J. Wawrzyczek [-] , M. Ďuriš [-] (64. R. Remiáš [-] ) , R. Žabka [-] (60. J. Ptáček [-] ) , K. Uhliř [-] , M. Ščambura [-] (42. J. Hlava [-] )

TJ Sokol Černovír
L. Kroulík [-] - M. Lukeš [-] , D. Hartman [-] , M. Bechynka [-] (58. J. Rybka [-] ) , P. Petscher [-] , V. Novák [-] , M. Fater [-] , M. Plíva [-] , T. Pluskal [-] , M. Grund [-] , J. Krňávek [-] (46. J. Zahradník [-] )

ŽK: 30. P. Roček , 35. M. Ščambura , 53. K. Uhliř , 90. M. Bednář - 39. M. Bechynka , 76. P. Petscher , 90. M. Grund .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: MACHKA Jonáš - KERHÁT Patrik, KAPLAN Luděk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů