1:1
(0:1)
23. L. Maťo
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 12:00

24.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Převaha domácích stačila pouze k bodu


Branky


3

Ve 24. kole zajížděli Helvíkovice na horkou půdu do Ústí nad Orlicí, kde se střetli s Černovírem. Domácí Černovír předvedl festival neproměnněných šancí, a i když měli domácí celé utkání převahu, tak berou pouze bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí marně dobývali hostující branku

Helvíkovice nastoupili k utkání bez nejlepšího střelce souteže Čady. Přesto šli na stadionu v Ústí nad Orlicí do vedení. Když po chybě domácího brankáře Kalouska ve 23. minutě otevřel skóre utkání Maťo. 0:1 Přestože Černovír nepustil soupeře z jeho vlastní poloviny a vytvořil si spoustu gólových příležitostí. Na Helvíkovického Janatu však recept nenašli. Ten svojí branku zaklel a heroickým výkonem držel čisté konto. A tak po polovině hry byli o gól lepší hráči z Helvíkovic. 

Domácí trápila produktivita v koncovce

Domácí se gólově trápili. I přes veškerou snahu se nedařilo prosadit. V 67. minutě byl navíc vyloučen domácí Petscher. Helvíkovičtí toho využít nedokázali. V 73. minutě se domácí přeci jen dočkali.  Byť o jednoho hráče méně. Za domácí se trefil Bechynka. 1:1 Helvíkovice se i přes početní převahu do vetší šance nedostali. A byli to převážně domácí Černovír, který tlačil svého soupeře. Domácí však pokračovali v zahazování vyložených šancích a potvrdili, že v tomto utkání nebyla zrovna koncovka jejich silná stránka. A tak se rozešli s Helvíkovicemi nerozhodně a oba celky si připsali po bodu do tabulky. 



Sestavy


TJ Sokol Černovír
P. Kalousek [-] (22. J. Hegr [-] ) - J. Rybka [-] (69. J. Zahradník [-] ) , P. Petscher [-] , M. Lukeš [-] , M. Fater [-] , S. Rejda [-] , M. Bechynka [-] , M. Svatoš [-] , P. Lžíčař [-] (33. M. Grund [-] ) , O. Ježek [-] , L. Kroulík [-]

Helvíkovice
D. Janata [-] - P. Maleček [-] (91. R. Štěpánek [-] ) , J. Kovanda [-] , L. Maťo [-] , R. Krejsa [-] , J. Komůrka [-] , L. Kos [-] , Z. Chrástecký [-] , Z. Škorpil [-] , P. Procházka [-] , J. Novotný [-]

ŽK: 34. M. Bechynka , 63. P. Petscher - 27. Z. Škorpil . ČK: 67. P. Petscher .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: LICHTENBERK Radek - KAPLAN Luděk, ŠILAR Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Filip Krejčí

Expert: Vojta Baláš
Tip experta: výhra hostů

Tip: remíza