Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 15:30

22.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pro domácí DEBAKL!


Branky


2

Takový začátek domácí sami nečekali. Žamberecká rezerva si nebrala servítky a hned od prvních minut ukázala, že přijela vyhrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý start hostů!

Domácí tým z Boříkovic, chtěl určitě navázat na slušný výkon z předchozího kola v Tatenicích. Což se jim nepodařilo. Již ve 2.minutě hostující Krejsa otevřel skoré.0:1 Než se domácí oklepali z rychlého gólu, tahal míč z brány domácí Belan podruhé, když se hned ve 3.minutě prosadil Chládek.0:2 O pár minut později vystrčili růžky i domácí hráči, když krásnou střelou nedal Stránský hostujícímu brankáři šanci.1:2 To bylo, ale pro domácí celek vše, a od té doby, už hrála pouze rezerva Žamberka. Když ještě dvakrát dokázala rozvlnit domácí síť. Ve 34.minutě se to povedlo Táborskému. 1:3 A o deset minut později překonal domácího brankáře Žamberecký Kos. 1:4   O zápase bylo téměř rozhodnuto.

Byli to opět hosté, kteří byli převážně u míče.

I po začátku druhého poločasu se domácím nedařilo prosadit. A byli to převážně hosté, kteří hrozili hlavně ze standartních situacích, které dělali Boříkovicím velký problém. Gólů se fanoušci přeci jen dočkali. Bohužel, však pro domácí do jejich sítě. Když se po právě zmiňovaných standartních situacích prosadili hostující Krejsa a Chládek. A tím určili konečný výsledek 1:6 pro Žambereckou rezervu.



Ohlasy k zápasu


Boříkovice
Trenér Josef Krejčí: Výsledek je sice rozdílový, ale výkon našeho mužstva nebyl zase tak špatný. Jelikož máme hodně mladý tým, je na čem pracovat. Hlavně se musíme zlepšit v bránění standartních situacích, ze kterých dostáváme hodně gólů. Věřím, že se z dnešní prohry oklepeme a za týden předvedeme výkon hodný třem bodům.




Sestavy


Boříkovice
M. Belan [-] (46. T. Glaser [-] ) - V. Večeř [-] - M. Borovička [-] - J. Čermák [-] , K. Majzlík [-] , P. Stránský [-] , J. Dvořáček [-] , J. Michalička [-] (79. P. Snopek [-] ) , R. Holubec [-] , Z. Švéda [-] , J. Jurčík [-]

1. FC Žamberk B
J. Kašpar [-] - P. Chládek [-] , J. Moravec [-] (60. J. Jaroš [-] ) , J. Ulrych [-] (58. D. Barvínek [-] ) , R. Kos [-] (75. J. Ulrych [-] ) , P. Hauptmann [-] , R. Toman [-] , T. Hernych [-] , O. Krejsa [-] , J. Táborský [-] , D. Plundra [-] (76. J. Tobiáš [-] )

ŽK: 65. J. Jurčík , 73. Z. Švéda , 83. K. Majzlík - 43. J. Táborský , 60. R. Kos .
Počet diváků: 89. Rozhodčí: MACHKA Jonáš - ŠILAR Pavel, LICHTENBERK Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích