2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 13:00

22.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

I favorit utkání může zaváhat.


Branky


2

Klášterec přijel do Rudoltic v roli favorita. Bohužel se jim tuto roli nepodařilo potvrdit, a tak body zůstali u domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šťastnější domácí!

Hosté z Klášterce vstoupili do zápasu aktivněji. Na co, ale domácí dokázali rychle zareagovat a již po pár minutách hry a hlavně  po chybách hostující  zálohy, začaly domácí Rudoltice přebírat otěže utkání. Rudoltice začali držet míč a předvádět kombinační hru, což se muselo domácím fanouškům určitě líbit. A byli za svoji aktivitu po zásluze odměněni. Když ve 38.minutě využil nedorozumění v hostující obraně Knápek a otevřel skóre utkání.1:0 Do konce prvního poločasu, už se žádný z týmů do větší šance nedostal. A tak, do kabin odcházeli spokojenější domácí.

Dvě červené, dva góly.

Do druhého poločasu vstoupili oba celky vyrovnaně. Hosté však s jednogólovou ztrátou a tak to byli právě oni, kteří byli více aktivnější. Pomoct k vyrovnání mohl hostům i domácí Chlebníček, který musel v 53.minutě předčasně do sprch, když viděl červenou kartu. Bohužel pro hosty neměli početní převahu dlouho, protože v 57.minutě s počet hráčů na hřišti srovnal. Druhou žlutou kartu viděl hostující Sabota a následoval domácího Chlebníčka. Hra se vyrovnala, ale byli to nakonec domácí, kteří si vytvářeli tlak a více brankových příležitostí. V 73.minutě dokázali jednu z brankových příležitostí proměnit v branku. A byl to opět Knápek, který překonal hostujícího Jireše. 2:0 Hosté z Klášterce dokázali ještě snížit Honzákem. Když čtyři minuty před koncem sebral domácímu Markovi čisté konto. 2:1 Na víc, už se hosté nezmohli a domácí si výsledek pohlídali.



Sestavy


Rudoltice
F. Marek [-] - J. Knápek [-] (89. J. Bureš [-] ) , R. Chlebníček [-] , J. Smejkal [-] (53. M. Minář [-] ) , T. Rek [-] (69. R. Pražák [-] ) , M. Černohous [-] (58. J. Chládek [-] ) , R. Lichtenberk [-] , D. Urban [-] (80. Z. Beneš [-] ) , R. Kopecký [-] , J. Faltus [-] , P. Kostka [-]

Klášterec nad Orlicí
K. Jireš [-] - P. Sabota [-] , D. Šroler [-] (84. J. Faltus [-] ) - O. Nečas [-] (88. L. Fišer [-] ) , P. Fišer [-] , T. Honzák [-] , J. Preclík [-] (66. Z. Rous [-] ) , M. Fišer [-] , J. Králík [-] (73. K. Pavel [-] ) , F. Hebr [-] , Š. Nekoranec [-]

ŽK: 50. P. Sabota , 59. J. Králík . ČK: 53. R. Chlebníček - 57. P. Sabota .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: DIBLÍK Martin - POKORNÝ Josef, ONDRÁŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích