0:5
(0:5)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 12:00

22.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólové hody pro Hosty.


Branky


10. J. Šplíchal , 12. F. Plodek , 16. V. Bula , 19. F. Plodek (p.) , 23. J. Matoulek
2

Lichkov měl domácím určitě co vracet. Když na podzim odvezl Černovír z Lichkova všechny body po vyhroceném boji. Teď se tak nestalo a Hosté z Lichkova vrátili domácím vše i s úroky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po dvaceti minutách bylo rozhodnuto!

Do Ústí nad Orlicí, na Černovírem pronajaté travnaté hřiště, přijel tým z Lichkova, který chtěl vrátit tomuto soupeři smolnou domácí jednogólovou prohru, kterou na podzim obdržel. Že se to Lichkovu povede doslova rozdílem třídy, nečekal ani největší optimista. Do první gólové situace se hosté dostali hned po rozehrání zápasu, ale Vladimír Bula st. mířil ještě nepřesně. O další minutu později stíhal dlouhý míč za obranu Černovíru Jan Matoulek, nastřelil však jen nohy brankáře Hegra.V 10.minutě důraz v osobním souboji prokázal Jan Šplíchal, dostal se za obránce a podél brankáře poslal míč do sítě, 0:1. V 12 minutě ho napodobil František Plodek, jenž proměnil průnikovou přihrávku od Záleského, 0:2. V 16 min. se šťastným střelcem stal Vladimír Bula st., který jen sám ví, jak se mu podařilo přelobovat bezmocného brankáře Hegra, 0:3. Ten další naši akci zastavil v 19 minutě jen za cenu nedovoleného zákroku na Plodka, který sám penaltu promněnil, 0:4. V 23 minutě prošel obranou Černovíra Jan Šplíchal a přestože byl v gólovém postavení, vybídl ke skórování Jana Matoulka, 0:5. A bylo rozhodnuto! Nasyceni pěti góly ubral Lichkov mírně na plynu, ale i tak se Černovír dostával k soupeřovu pokutovému území jen sporadicky, kdy za celý první poločas vyslal jen dvě střely mezi tyče Nerodila a zahrával jeden rohový kop. Nerodil si s pomocí obrany vše pohlídal.

Došel střelecký prach.

Druhý poločas začali aktivněji opět hosté, jenže domácí brankář Hegr za svá záda míč nepustil. Černovír se do své první gólové situace dostal v 51 minutě, ale díky obrannému zákroku Vladimíra Buli ml. nedokázal na zadní tyči přesně zakončit. V 63 min. nevyužil chybu domácího brankáře Hégra při váhavé rozehrávce Vladimír Bula st., míč skončil jen na rohovém kopu. Jako by Lichkovu v druhém poločase došel střelecký prach. Po několika slibných šancí na obou stranách, se však skoré nezměnilo. A tak si Lichkov zaslouženě odvezl vítězství.



Ohlasy k zápasu



Lichkov
Střední obránce Milan Loufek: Do zápasu jsme vstoupili s velkým respektem k soupeři, ale zároveň s velkým odhodláním vrátit Černovíru podzimní porážku. Začátek zápasu byl nad naše očekávání. Snažili jsme se diktovat tempo a zároveň soupeře nepouštět do šancí. Jsem rád jak to dopadlo. Teď se, ale musíme připravit na další těžká utkání, které nás čekají.



Sestavy


TJ Sokol Černovír
J. Hegr [-] - L. Kroulík [-] (30. J. Zahradník [-] ) , T. Pluskal [-] (46. J. Rybka [-] ) , M. Grund [-] , S. Rejda [-] (79. V. Hudzík [-] ) , D. Hartman [-] , M. Fater [-] , M. Bechynka [-] , J. Krňávek [-] (46. J. Dostál [-] ) , O. Ježek [-] , M. Plíva [-]

Lichkov
P. Nerodil [-] - E. Vyšohlíd [-] , V. Bula [-] (79. D. Vítek [-] ) , M. Loufek [-] , F. Plodek [-] , V. Bula [-] , V. Bednář [-] (33. M. Matoulek [-] ) , V. Štěpánek [-] , J. Šplíchal [-] , P. Milota [-] (46. D. Merta [-] ) , J. Matoulek [-]

ŽK: 77. M. Fater , 84. V. Hudzík - 87. D. Merta .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: DOSKOČIL Radim - NOVÁČEK Roman, KOUKOL Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů