Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 17:00

23.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boj o záchranu dvou celků ze spodních pozic tabulky


Branky


3

Ve 23. kole zajížděl Brandýs do Verměřovic. Oba celky bojují o záchranu. A tak bylo jasné, že obou týmum jde o hodně. Nakonec to však byli hosté, kteří odjížděli domů šťastnější.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrná hra obou celků

Opatrná hra obou celků nenabídla v prvním poločase žádnou fotbalovou podívanou. Oba týmy začali s velkou opatrností. Žádný z týmu nechtěl udělat chybu. A tak se ani žadný s týmu nedostal do žádné vyložené šance. Za zmínku snad stojí jen tvrdá střela do břevna hostujícího obránce. Do kabin se šlo za stavu 0:0, a diváci tak mohli doufam, že druhý poločas přinese záživnější podívanou.

S góly se najednou roztrhnul pytel

V druhém poločase začali padat góly až v poslední dvacetiminutovce. Do té doby jakoby oba týmy vyhlíželi tu správnou příležitost. A tak viděli diváci první gól, až v 73. minutě. Když domácí ztratili míč u půlící čáry a hostujicí Brzybohatý se ocitl sám před domácí brankou. A nemílil se. 0:1 V 81. minutě to bylo, už od dvě branky. To si hostujicí Matějka nebral servítky a propálil domácího brankáře Mikulu. 0:2 V 85. minutě se mohli radovat i domácí. Domácí matador Milan Nastoupil hlavou usměrnil míč k tyči. 1:2 Radost z gólu domácím vydrželi pouhou minutu. V 86. minutě rozhodčí Valášek nařídil pokutový kop pro Brandýs a Novotný se nemílil. 1:3 V 90. minutě ještě stvrdil výhru hostů svoji trefou Kochánek. 1:4 A tak všechny body putovali do Brandýsa a vysvitla tak naděje záchrany. Naopak u Verměřovic je situace kritická.



Sestavy


TJ Sokol Verměřovice
A. Mikula [-] - J. Nastoupil [-] , M. Chládek [-] , J. Toman [-] (70. L. Vacek [-] ) , J. Sklenář [-] , D. Ryšavý [-] , R. Štěpánek [-] (46. M. Pražák [-] ) , J. Smejkal [-] , M. Krulikovský [-] , M. Nastoupil [-] , M. Faltus [-]

Brandýs nad Orlicí
D. Hudec [-] - M. Kolář [-] (70. M. Janoušek [-] ) , J. Špinler [-] , M. Šroler [-] , P. Kubík [-] (38. A. Brzybohatý [-] ) - T. Vrabec [-] , B. Fogl [-] - O. Málek [-] (48. V. Matějka [-] ) , V. Buben [-] , D. Bartoš [-] - L. Novotný [-]

ŽK: 53. T. Vrabec , 84. M. Janoušek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Valášek František - HOCK Radek, NĚMEČEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Filip Krejčí

Expert: Petr Šimko
Tip experta: výhra domácích

Souboj o sestupovou příčku. Verměřovice by měli využít domácího prostředí a vyhrát.

Tip: výhra domácích