2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 17:00

1.kolo, Středočeský | Příbram | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tochovice posílili hráči z áčka


Branky


0

Nedělní podvečer v Tochovicích nám oficiálně přinesl zápas místního B – týmu, ale pohled na soupisku mluvil jinak. Vzhledem k odloženému zápasu Tochovického áčka dostalo hodně hráčů prostor pomoci a nastoupit k tomuto zápasu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nízké skóre zásluhou brankáře Švagra

Domácí Tochovice B, které v tomto zápase podpořili i hráči áčka, čekal silný soupeř ze Zduchovic. Toto posilnění a chuť po dlouhé pauze přinesla ihned od prvních minut velkou převahu domácích. Díky převaze přicházely i šance, které však končily neproměněny. Hlavička Ivaníka směřovala pouze do tyče. Další velká šance přišla před úplně prázdnou brankou Zduchovic, ale i ta skončila v zapomnění. Když už Tochovice trefily branku tak zasáhl skvěle chytající brankář Švagr. Přesto v prvním poločase branka padla. Běžela 44. minuta a Ladislav Černý našel krásným nadýchaným centrem kanonýra Krejčího, který se svou levačkou nemohl mýlit a poslal svůj tým do vedení 1:0. Pojišťovací gól mohl přijít ihned minutu poté. Ivaník postupoval sám na brankáře, ale ten vytáhl další skvělý zákrok. První poločas tedy skončil jednobrankovým vedením domácího celku.

Vedoucí gól přišel v nastaveném čase

Také druhý poločas začal velkou aktivitou domácích Tochovic. Zduchovice se v prvních minutách této poloviny prakticky nedostávaly za polovinu hřiště, ale ani tento tlak neznamenal, že přijde druhá branka utkání. Některé další šance pochytal brankář a hra se začala vyrovnávat. V těchto chvílích je míč častěji na kopačkách hostujících hráčů a v permanenci je naopak brankář domácích Veselý, který také vytahuje dobré zákroky. Vyrovnání přišlo deset minut před vypršením základní hrací doby. Aleš Hochman se napřáhl ke střele a vyrovnal. Svou střelou nachytal na švestkách brankáře Matěje Veselého, když ho prostřelil ranou na přední tyč. Zápas se chýlil ke konci a domácí znovu přitopili pod kotel. V posledních pěti minutách zápasu nastřelil břevno Ladislav Černý a také Jiří Ivaník svou hlavičkou. Již se blížil konec utkání a na časomíře stále svítil stav 1:1, když si míč vzal Černý a krásným míčem nalezl svého spoluhráče Jiřího Ivaníka a ten prolomil svou smůlu. 2:1 a bylo rozhodnuto, protože rozhodčí ukončil utkání a již Zduchovicím čas na vyrovnání nedopřál. Toto utkání byl hlavně souboj brankářů, kteří drželi svůj tým a jen díky nim je skóre pouze 2:1.



Ohlasy k zápasu


SK Tochovice B
Pavel Žáček (Tochovice - Hráč a Vedoucí týmu): Odehráli jsme velice dobrý zápas s velmi těžkým soupeřem. Proto si vítězství velice ceníme. Když to shrnu tak jsme vyhráli zaslouženě, měli jsme víc brankových možností než soupeř, škoda jen že jsme nepřidali druhou branku dříve a trochu zbytečně inkasovali, nemusel to být tak hektický závěr. Musím pochválit všechny hráče za bojovnost a nasazení.




Sestavy


SK Tochovice B
M. Veselý [-] - P. Ivaník [-] , V. Jaroš [-] , T. Brychta [-] , J. Vítek [-] (46. M. Duspiva [-] ) - J. Šámal [-] (85. A. Weisser [-] ) , O. Kub [-] (58. M. Karcol [-] ) , P. Žáček [-] (80. Š. Plavec [-] ) , L. Černý [-] - Z. Krejčí [-] , J. Ivaník [-]

TJ Zduchovice
P. Švagr [-] - D. Černý [-] , J. Kadlec [-] (78. M. Řehák [-] ) , L. Kadlec [-] , D. Řehoř [-] , J. Staněk [-] (46. A. Hochman [-] ) , L. Kofroň [-] (70. M. Říha [-] ) , R. Řehoř [-] (58. J. Vondra [-] ) , V. Petrásek [-] , M. Jirsa [-] , M. Černý [-]

ŽK: 89. V. Petrásek .
Hráči zápasu: J. Šámal , L. Černý - P. Švagr .
Místo: TJ Tochovice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Schořovský Jan - KUBÁT Tomáš (N), ŽÁČEK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.