M. Řezáč 30. (p.)
O. Novotný 38.
2:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 17:00

1.kolo, Středočeský | Příbram | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dalším nováčkem je Bohutín B


Branky


30. M. Řezáč (p.) , 38. O. Novotný - 86. V. Hudeček
0

Dalším nováčkem soutěže je rezerva Bohutína, která na úvod cestovala na půdu opravdu těžkého soupeře. Pečice jsou nevyzpytatelný soupeř, který dokáže brát body i silnějším týmům než je Bohutín.  V zápase, který příliš krásy nenabídl, tuto roli potvrdil. I když s drobným štěstím. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě šance = dvě branky

Bohutín B patří k týmům, kteří si třetí třídu již v minulosti vyzkoušelo. Dalo by se říci, že není nezkušeným celkem. Tým je směsice mladých a starších hráčů, ale je vidět že to funguje. Hned od začátku zápasu byl průběh vyrovnaný a k vidění byly spíše dlouhé a vysoké nákopy, se kterými si dokázali poradit obě obrany. Šance příliš nepřicházely, až do třicáté minuty. Po jednom vysokém míči do šestnáctky Bohutína svedl obránce souboj s rozběhnutým útočníkem Pečic. Střet, pád a rozhodčímu nezbylo nic jiného než písknout pokutový kop. Penaltu si postavil Martin Řezáč, který se nepodíval na pohyb brankáře a vsadil vše na razanci. Brankář Petr Kříž si na míč sáhl, dokonce ho měl i na rukavici, ale razance zvítězila a míč propadl do sítě 1:0 pro domácí. Inkasovaná branka, ale v hráčích Bohutína žádný impuls k vyrovnání nepřinesla ba naopak. Hned o osm minut později udělal hrubou chybu stoper, který na tvrdém povrchu nedokázal zpracovat. Míč získal Novotný a nedal Křížovi šanci 2:0. Za tohoto stavu skončil první poločas.

Střídání hostům nepomohlo

Hosté museli něco změnit, a tak ve druhém poločase přišlo vystřídání a mírné zvýšení aktivity. Pečice, ale ukázali, jak jsou zkušeným týmem a nepouštěli Bohutín do žádných vyložených šancí. Drželi vedení o dvě branky až do minuty 86. To se do šance dostal střídající Hudeček a dal naději, alespoň na zisk jednoho bodu.  Smůla pro Bohutín byla ta, že se již blížil konec utkání a nezbýval čas, protože rozhodčí nepřidal skoro žádný čas. 



Ohlasy k zápasu



Litavan Bohutín B
Petr Kříž (Bohutín B – Brankář): Dnešní utkání bylo bojovné z obou stran. Pro brankáře to příliš záživné nebylo, protože oba týmy míče spíše nakopávali, takže jsem si moc nezachytal. Mrzelo mě, že jsem nedokázal vytěsnit penaltu na kterou sem si sáhl, ale už jsem jí nezvládl vyrazit. Bohužel domácí využili dvě své šance a nám se to podařilo jen jednou. Musíme zabojovat v příštím kole.



Sestavy


SK Pečice
P. Chán [-] - L. Průša [-] , T. Ševčík [-] , P. Labašta [-] , P. Hampl [-] - D. Šusta [-] , P. Zemánek [-] , M. Řezáč [-] , J. Padevět [-] - O. Novotný [-] (70. J. Tkáč [-] ) , J. Peterka [-] (87. F. Kot [-] ) -

Litavan Bohutín B
P. Kříž [-] - L. Kuneš [-] , O. Bauer [-] , L. Heřman [-] (80. V. Polák [-] ) , O. Vacek [-] , M. Novák [-] , J. Lauterbach [-] , J. Gregor [-] (30. M. Petřík [-] ) , E. Rebljan [-] (75. V. Hudeček [-] ) , P. Blahovec [-] (46. L. Plocha [-] ) , J. Čížek [-] (57. M. Binar [-] )

ŽK: 31. T. Ševčík , 55. M. Řezáč - 55. O. Vacek , 72. M. Binar .
Hráči zápasu: M. Řezáč , O. Novotný - M. Novák .
Místo: SK Pečice. Rozhodčí: Toužimský Jiří - TOMS Zdeněk (N), JANOŠŤÁK Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.