4:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

2.kolo, Středočeský | Příbram | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zduchovice si připsaly první tři body v soutěži


Branky


11. L. Kadlec , 53. L. Kadlec , 65. L. Kadlec , 71. J. Vondra - 16. M. Blažek
0

Domácí Zduchovice v dnešním utkání hostily Rožmitál pod Třemšínem. V tomto zápase chtěli domácí napravit zaváhání z minulého kola, kdy nestačili na Tochovice B. Hosté naopak zvolili skvělou taktiku proti Višňové, ale dnešní zápas byl jiný.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas prakticky bez šancí

Dnešní zápas druhého kola, který se odehrál ve Zduchovicích svedl proti sobě poměrně vyrovnané celky. Toto se začalo již od počátku projevovat a ani jeden z týmů nebyl lepším. Šance skoro žádné až na pár náznaků domácího celku. První branka přišla v 11. minutě. Po výkopu brankáře Leitermanna se do odraženého míče opřel Lukáš Kadlec a svým prvním gólem v zápase otevřel skóre. Vyrovnání na sebe nenechalo vůbec dlouho čekat. Hráči Rožmitálu se dostali do pěkného brejku, kdy zakončoval Michal Blažek. Jeho střela sice nebyla příliš silná, ale brankář Švagr ji podcenil a ještě měl smůlu, protože míč skočil na drn před brankou a je vyrovnáno. Tyto dvě branky však bylo to jediné, co stálo za zmínku v prvním poločase. 

Krásné akce předvedl Lukáš Kadlec a rozhodl

Do kabiny odcházel spokojeněji tým hostů, ale po nástupu z kabiny to vypadalo přesně naopak. Zduchovice se na trávník vrátily s chutí zápas rozhodnout co nejdříve. Ihned od úvodního hvizdu svého soupeře zatlačily a nepustily za půlící čáru, ale tlak byl spíše platonický. Střelec první branky Kadlec si však vzal na starost krásnou akci, kdy dokázal zpracovat dlouhý míč, zpracoval na prsa a z voleje zavěsil do sítě. Vyrovnání měl na kopačce jeden z hráčů hostí, ale domácí David Černý dokázal skvěle zastoupit brankáře Švagra. Zmařená šance Rožmitál položila, a proto přišla další šance pro Lukáše Kadlece. Zády k bráně obešel jednou kličkou dva hráče a dalším dotekem s míčem přidal již třetí branku. Domácí Zduchovice ještě do konce zápasu navýšil skóre obránce Vondra, když využil kombinaci uprostřed pokutového území. Zápas tedy přinesl zasloužené vítězství pro domácí, kteří předvedli zodpovědný výkon.



Ohlasy k zápasu



TJ Spartak Rožmitál pod Třemšínem B
Jan Antal (Rožmitál - Trenér): V prvním poločase jsme hráli velmi dobře a zápas nám docela vycházel, Bohužel po přestávce jsme udělali spousty chyb, které soupeř potrestal a díky tomu jsme prohráli zaslouženě. Gratuluji k vítězství domácího týmu.



Sestavy


TJ Zduchovice
P. Švagr [-] - M. Černý [-] , M. Jirsa [-] , V. Petrásek [-] , R. Řehoř [-] (68. J. Vondra [-] ) - L. Kadlec [-] , D. Řehoř [-] , J. Staněk [-] (46. A. Hochman [-] ) , L. Kofroň [-] (46. V. Řehoř [-] ) - J. Kadlec [-] , D. Černý [-]

TJ Spartak Rožmitál pod Třemšínem B
J. Leitermann [-] - M. Šeda [-] (68. D. Rausz [-] ) , R. Kuba [-] (66. F. Vlas [-] ) , J. Antal [-] (46. A. Trčka [-] ) - M. Blažek [-] , M. Velek [-] , L. Fous [-] , A. Drechsler [-] - P. Marčišovský [-] , M. Janoušek [-] - V. Přidgrodský [-]

ŽK: 80. V. Řehoř - 56. M. Velek .
Hráči zápasu: L. Kadlec , J. Vondra .
Místo: TJ Zduchovice. Počet diváků: 85. Rozhodčí: Dubský Jindřich - KOFROŇ Pavel (N), PATERA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.