1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2023 13:00

14.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zlatý bod


Branky


5

Karty byly před utkání Sokola Roveň v Pardubičkách rozdány jasně. Pokud se hosté nechtěli spoléhat na zaváhání Býště, museli si ze stadionu před Foxconnem odvézt alespoň bod. Po nepříliš atraktivním průběhu byla záchranářská mise splněna! Utkání totiž skončilo remízou 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba góly do poločasu

Zatímco hosté z Rovně přijeli do Pardubiček takřka kompletní, domácí mladíci nastoupili ve značně poslepované sestavě.

Do vysněného cíle s názvem záchrana nasměroval hostující tým již ve 4.minutě Krpata. Při rohovém kopu si naběhl na přední tyč a střelou přes tři hráče nedal bezmocnému Čížovi šanci - 0:1.

Po vstřeleném gólu vsadila samozřejmě Roveň na precizní defenzívu, která jí vycházela až do 32.minuty. To se k výborné individuální akci nadechl domácí Michal Hofman. Toho vyslal za obranu soupeře přesnou přihrávkou Oberreiter. Domácí křídelník se nejprve zasekávačkou zbavil dotírajícího obránce, pak dvakrát naznačil střelu, aby následně nekompromisně zacílil k bližší tyči. Skvělá akce!

Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu 1:1.

 

Účel světí prostředky

Ve druhém poločase už utkání postrádalo jakoukoli atrativitu. Rovni remíza stačila k jisté záchraně a domácí už byli v hlavách asi na odpolední rozluččce se sezónou.

Šancí bylo minimum a všichni na stadionu tak toužebně očekávali závěrečný hvizd rozhodčího Rázka.

Když přišel, početné skupině hostujících fanoušků a hlavně hráčů spadl ze srdce opravdu velký balvan.

TJ Sokol Roveň bude účastníkem i příští sezóny Okresního přeboru Pardubice, Černý Petr tak skončil v rukách SK Býšť.

A ještě malá poznámka z tábora Pardubiček. Pro Michala Hofmana, objev roku, to byl poslední zápas za rezervní tým. Za své výkony si vysloužil přípravu s áčkem na nadcházející ročník krajského přeboru. 



Ohlasy k zápasu


SK Pardubičky B
Ondřej Pečínka, záložník: "Druhy poločas byl nejmíň atraktivní fotbal, co se kdy před Foxconnem hrál. A to bude souhlasit každý, kdo byl přítomen."

TJ Sokol Roveň
Mirek Pýcha, amatérský fotograf a fanoušek TJ Sokol Roveň: "Tak jsme třetí no a co, no a co, no a cóóo? No nic. Tedy. Jasně, třetí od konce. Ale znamená to, že U Borku v Pardubičkách tým mužů TJ Sokol Roveň nenabral směr prales, ale po remíze 1:1 bude již netrpělivě čekat na rozlosování příštího ročníku Okresního přeboru!"



Sestavy


SK Pardubičky B
A. Číža [-] - J. Metelka [-] , J. Čunderle [-] , O. Hátle [-] , T. Maršíček [-] , L. Šebek [-] (46. J. Kolář [-] ) , B. Hlavinka [-] (46. M. Svoboda [-] ) , J. Dojčán [-] , O. Pečinka [-] , M. Hofman [-] (46. M. Maršíček [-] ) , J. Oberreiter [-]

TJ Sokol Roveň
R. Valenta [-] - L. Mile [-] , J. Roček [-] (53. J. Němec [-] ) , P. Michalco [-] , M. Pekárek [-] , V. Melc [-] (90. . Novák [-] ) , T. Hofman [-] , V. Žatecký [-] , L. Petružálek [-] , V. Valenta [-] , T. Krpata [-]

ŽK: 64. J. Čunderle - 28. M. Pekárek , 59. L. Mile .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: RÁZEK Stanislav - ŘÍHA Jakub, KLAMTA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Filip Hlaváček

Expert: Mirek Pýcha
Tip experta: remíza

Domácí mládí je dravé, ale věřím, že hostující tým s dost vysokým věkovým průměrem v čele se 46 letým Vencou Melcem bod, a tím OP pro další sezónu uválčí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích