Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 13:00

25.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ostřešanům to venku nejde


Branky


7

AFK Ostřešany je letos týmem, který body získává takřka výhradně na domácím hřišti. Venku to prostě není ono! Z 30 získaných bodů jich plných 25 získaly Ostřešany doma. Horší už je pouze Býšť, která prohrála všech 11 venkovních zápasů. K vylepšení bilance nedošlo ani na stadionu Pardubiček, výsledek 4:0 je jednoznačný.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vahlströma domácí dobře znají

Na branky nečekalo 85 diváků dlouho. Už ve 2.minutě otevřel skóre přízemní střelou z 25 metrů Oberreiter a hostující brankář Vahlström se musel červenat - 1:0. Asi to nebyla úplně náhoda, protože Vahlström je kmenovým hráčem Pardubiček a domácí hráči znají jeho silné, ale i slabší fotbalové stránky. 

Domácí byli nadále v silném tlaku a Ostřešany nevěděly, kam dřív skočit. Ve 12.minutě už to bylo 2:0. Po akci Froše se prosadil dorážkou Podsztavek.

Po takovém úvodu se už výsledek zápasu otáčí hodně složitě. Pardubičky daly nohu z plynu a hra se následně alespoň částečně vyrovnala.

Ve 43.minutě ovšem přišla asi nejhezčí individuální akce utkání, hlavním aktérem se stala "raketa" v modrém dresu - Jan Dojčán. Ten si před tímto zápasem pořídil nové slušivé kopačky a vyplatilo se! Hostující Drbohlav a s ním i celá obrana se jen otočila, když kolem profrčel domácí rychlík. Klička gólmanovi a vedení 3:0!

 

Příznivý stav umožnil trenérovi prostřídat

Příznivý stav umožnil trenéru Procházkovi využít široký kádr k prostřídání. Pardubičky už neměly takový tlak jako v prvním poločase a do šancí se dostávali i hosté. Šance Bruse, Křivky a Moravce však vyřešil velmi dobře chytající dorostenec Scháněl, který ve svém prvním utkání za rezervu naznačil svůj potenciál.

V 75.minutě hlavičkoval nebezpečně Martan a neúspěšná byla i dorážka Bobka. O dvě minuty později už se ale Matyáš Bobek do listiny střelců zapsal, když utekl za obranu hostů a nedal gólmanovi šanci při zakončení - 4:0.

Mladí příznivci Pardubiček v tu chvíli začali vyvolávat pověstného bůra. Domácí hráči je ale nevyslyšeli, ovšem i tak své fanoušky rozhodně potěšili hrou i výsledkem.



Ohlasy k zápasu


SK Pardubičky B
Stanislav Procházka, trenér: "Hra v prvním poločase z naší strany měla slušné parametry. Dařilo se nám soupeře přečíslovat a především krajní záložníci soupeří dělali nevídané problémy. Po změně stran a střídání jsme polevili, ale utkání měli i tak pod kontrolou."




Sestavy


SK Pardubičky B
O. Scháněl [-] - M. Mec [-] (46. M. Bobek [-] ) , J. Dojčán [-] , O. Pečinka [-] (63. T. Maršíček [-] ) , L. Svoboda [-] , O. Podsztavek [-] , M. Hofman [-] (63. M. Maršíček [-] ) , J. Oberreiter [-] , D. Martan [-] , M. Svoboda [-] (79. J. Kolář [-] ) , R. Froš [-] (46. O. Hátle [-] )

AFK Ostřešany
J. Vahlström [-] - L. Drbohlav [-] , V. Křivka [-] , F. Libánský [-] , L. Moravec [-] , Z. Brus [-] , J. Havlíček [-] , O. Dufek [-] , P. Němec [-] , P. Hegyi [-] , F. Caha [-]

ŽK: 36. P. Němec .
Počet diváků: 84. Rozhodčí: RÁZEK Stanislav - SYRŮČEK Oldřich, DOSTÁL Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Filip Hlaváček

Expert: Zdeněk Lába
Tip experta: výhra domácích

Aktuální forma hovoří pro rezervní tým Pardubiček, v minulém kole jsme to pocítili na vlastní kůži.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích