Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2023 17:00

21.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólový ohňostroj v Pardubičkách


Branky


8

Šest pěkných branek bylo k vidění v divácky atraktivním duelu mezi béčkem Pardubiček a Sokolem Újezd. Hostující kanonýr Homba se trefil hned dvakrát, domácí hráči se ale také nedali zahanbit. Dali tak hezký dárek k 60. narozeninám svého trenéra Stanislava Procházky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na branky se dlouho nečekalo

Pokud někdo z příznivců zapochyboval, zda se v Pardubičkách dokáže gólově prosadit nejlepší kanonýr soutěže Jiří Homba, měl jasno již po třech odehraných minutách. Dlouhý aut hostů propadl až na Lukáše Svobodu, který však byl v roli posledního natolik zaskočen, že zavrávoral a upadl. Pro Hombu to byl nečekaně snadný dárek na uvítanou, proto neváhal a uklidil míč za záda bezmocného Zahradníka - 0:1.

V 6. minutě bylo srovnáno. Dojčán rozběhl akci po levé straně, kde v přečíslení zakombinoval s Mecem. Jeho střílený centr do vápna ekvilibristicky uklidil do šibenice Lukáš Svoboda - 1:1. Ten odčinil velice brzy svou minelu u prvního gólu Újezdu.

V 18. minutě byla k vidění nejhezčí akce zápasu. M.Svoboda vybojoval míč u vápna domácích. Dlouhou přihrávkou oslovil Trojáka, který na zádech udržel hostujícího beka a posunul na Kříže. Ten zády k bráně sklepl z první na L.Svobodu a ten nádhernou kolmicí vyslal do úniku Pečínku, který zkušeně přeloboval brankáře hostů Pokorného - 2:1

Domácí v tu chvíli předváděli velmi pohledný, kombinační fotbal a dostávali se do vyložených šancí. Zejména ty Trojáka a Mece volaly po zvýšení náskoku.

V 35. minutě srovnal krok naopak Újezd. Domácí ztratili balón, hosté rychle dlouhým nákopem založili akci po pravé straně, kde se odehrál klíčový rychlostní souboj Čunderle versus Homba. Homba souboj nakonec silově vyhrál a z nulového úhlu přeloboval posilu domácích z áčka Zahradníka - 2:2.

Tím skončil gólový ohňostroj v prvním poločase, do kabin se šlo za nerozhodného výsledku.

 

Další dva góly, ale dělba bodů nenarušena

Dlouhé auty do vápna hned zkraje poločasu - to byla zbraň Újezdu, která přinášela v neděli své sladké ovoce. Ve 47.minutě jeden takový prodloužil robustní Chlumecký na nabíhajícího Linhu. Ten v souboji jeden na jednoho přetlačil Oberreitera a zacílil přesně pod břevno na 2:3.

Střelecká potence obou útočníků Újezdu je v posledních zápasech obdivuhodná.

Domácí hráče brzký gól zaskočil a utlumil na dlouhé minuty jejich odvahu a aktivitu. Asi i proto sáhl trenér Pardubiček Procházka, který slavil v den zápasu šedesátiny, ke střídání a poslal na hřiště Hátleho. Ten přinesl do hry domácích svěží vítr a zajímavé nápady. Trenér tak prokázal již poněkolikáté velice šťastnou ruku.

Právě v 74.minutě Hátle na hranici velkého vápna naznačil střelu a jako štírek proskočil mězi třemi bránícími hráči Újezdu. Před gólmanem Pokorným si pak počínal jako zkušený mazák - 3:3.

Domácí vyrovnání nabudilo a až do konce zápasu to byli oni, kdo sahali po všech bodech. V největší šanci se v 88.minutě ocitl střídající Šebek, když v samostatném úniku, ač nedovoleně tísněn, mířil vedle branky. Píšťalka sudího však zůstala němá.



Ohlasy k zápasu


SK Pardubičky B
Jindřich Kříž, hráč SK Pardubičky "B": "Pro diváka velice atraktivní duel, ve kterém jsme podle mě předvedli nejvydařenější kombinační fotbal v letošní sezóně. Škoda, že to nestačilo na výhru, mrzí hlavně spálené tutovky v prvním poločase."




Sestavy


SK Pardubičky B
P. Zahradník [-] - J. Kříž [-] (58. J. Ficek [-] ) , M. Svoboda [-] , O. Pečinka [-] , A. Troják [-] (74. L. Šebek [-] ) , M. Mec [-] (58. O. Hátle [-] ) , L. Svoboda [-] , J. Dojčán [-] , J. Oberreiter [-] (80. M. Maršíček [-] ) , J. Čunderle [-] , O. Podsztavek [-]

Sokol Újezd
P. Pokorný [-] - T. Linha [-] , J. Homba [-] , L. Doseděl [-] , J. Rozsévač [-] (35. J. Petříček [-] ) , J. Pelant [-] , J. Balog [-] (46. D. Kalina [-] ) , M. Zounar [-] , M. Vohralík [-] , V. Chlumecký [-] , Š. Mindek [-]

ŽK: 50. O. Pečinka - 90. M. Zounar .
Počet diváků: 44. Rozhodčí: RÁZEK Stanislav - KLAMTA Petr, VONDRUŠKA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Filip Hlaváček

Expert: Radek Matyáš
Tip experta: výhra domácích

Mám trochu pocit, že Újezdu dochází šťáva, ačkoli se může jednat opravdu o subjektivní pocit. V dohrávce jasně porazili Roveň, i tak dám na Pardubičky.

Tip: výhra hostů