M. Čížek 12. (p.)
M. Čížek 75.
2:1
(1:1)
29. D. Königsmark (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

2.kolo, Středočeský | Příbram | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozhodl zodpovědný přístup domácí Vrtule


Branky


12. M. Čížek (p.) , 75. M. Čížek - 29. D. Königsmark (p.)
0

Na hřiště domácí Vrtule zavítal Ligmet Milín. Oba celky v letošní sezóně spojuje vysoké vítězství v prvním kole, a také touha si zápas za tři body zopakovat. Náš expert Dominik Mašek v tomto zápase tipoval remízu, ale se svým tipem se netrefil. Domácí Láz podal trpělivý výkon a díky dvěma brankám svého kapitána Michala Čížka zvítězil 2:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branky přišly po pokutových kopech

Při pohledu na nástup obou celků bylo jasné, že zde něco nehraje. Na hráčích Milína bylo patrné, že je vysoká výhra z domácího prostředí nabudila a jejich sebevědomí se pohybovalo někde vysoko v oblacích. Láz naopak nastoupil s koncentrovaným výkonem a ihned od začátku utkání se snažil hrát co nejvíce zodpovědně.  Hráči Ligmetu se v prvních minutách nedostávali prakticky za polovinu hřiště. Nátlaková hra Lázu je dokonce dostávala pod velký tlak a začaly přicházet chyby.  Smolařem zápasu byl jednoznačně Marek Peták. V jedné situaci pokazil rozehrávku na polovině hřiště a přišel o míč. Díky této chybě mohl jeden z hráčů domácích jít do jasné brejkové situace. Nikým neatakovaný došel až na hranici pokutového území. Zde jeho cestu zastavil, Lukáš Čajko a rozhodčí Matěj Šesták ukázal na značku pokutového kopu. Míč si postavil kapitán domácí Vrtule Michal Čížek a svou ranou nedal brankáři vůbec žádnou šanci 1:0 pro domácí. Tato branka posloužila jako dostatečné varování a obraz hry se změnil. Milín získal mírnou územní převahu a s ní i šance. Václav Krejčí v té své přestřelil branku z hranice penaltového puntíku. Vlastimil Dudáček se po rohových kopech Königsmarka také nedokázal gólově prosadit. Vyrovnání, ale přišlo v 29. minutě.  Přichází faul Martina Cihelku a pokutový kop také pro hosty z Milína. Exekuci si vzal na starost David Königsmark a vyrovnal na 1:1. Tímto výsledkem také skončil první poločas. 

Rozhodl kapitán Michal Čížek

Aktivita z konce prvního poločasu v podání Milána skončila hned při nástupu na hřiště. Nutno říci, že domácí tým se žádnou pohlednou kombinací také neprezentoval. Spíše to vypadalo, že se oba celky rozhodly nakopávat míče. Hosté si nebyli schopni přihrát míč na dva metry a zkoušeli hrát hru nakopávaných míčů a individuálních průniků. Tento obraz hry byl vidět prakticky po většinu celého druhého poločasu. Když to vypadalo, že zápas skončí po nudné druhé polovině remízou, vzal si vše na starost Lukáš Bátovský. Již tradičně si vzal míč na straně hřiště, dokázal se dostat až před branku, kde svou přihrávkou našel Michala Čížka a ten svou druhou brankou v utkání rozhodl. Jedinou pěknou akci Milína předvedl David Königsmark, který si pohrál s obránci, ale svou střelu poslal těsně nad branku. Naději na vyrovnání pohasly se závěrečným hvizdem a domácí Vrtule Láz se mohla radovat ze zisku tří bodů ve druhém utkání sezóny.



Ohlasy k zápasu


Sokol Vrtule Láz
Jan Krejčí (Láz - Hráč): Vyrovnaný zápas, kdy jsme se dostali do vedení. Po vyrovnání nás Milín zatlačil do defenzivy. Ale ve druhém poločase jsme byli o něco lepším týmem. Milín měl šance hlavně z rohů.

TJ Ligmet Milín
David Königsmark (Milín - Hráč): Absolutně odevzdaný a odfláknutý výkon. Jestli tohle chceme předvádět, tak začínám pochybovat o postupu. Sice to byl druhý zápas, ale takhle se hrát nedá. Je hodně co zlepšovat. Až si to někdo přečte tak mě nebude mít rád, ale půlka týmu nemá na hřišti co dělat. Přijde mi, že se všichni boji hrát a radši se hned zbaví balónu. S mojí výškou nemohu dostávat vysoké balóny na hlavu. Možná to bude znít blbě, ale jako jeden z mála jsem měl snahu něco vymyslet, a snažil se hrát fotbal.



Sestavy


Sokol Vrtule Láz
V. Jelínek [-] - Z. Kabíček [-] , J. Haas [-] (68. B. Hanus [-] ) , J. Krejčí [-] , M. Šourek [-] - J. Burian [-] , M. Čížek [-] , M. Bělina [-] , D. Řehka [-] (78. P. Oktábec [-] ) , M. Čížek [-] - L. Bátovský [-]

TJ Ligmet Milín
J. Hofman [-] - M. Petrus [-] (61. P. Syblík [-] ) , D. Königsmark [-] , M. Cihelka [-] , L. Čajko [-] , V. Krejčí [-] (86. D. Šural [-] ) , M. Peták [-] , M. Slivka [-] , J. Šedivý [-] (80. R. Švehla [-] ) , M. Valta [-] , V. Dudáček [-]

ŽK: 29. M. Čížek , 43. J. Haas , 71. M. Bělina - 12. L. Čajko , 44. M. Peták , 51. D. Königsmark .
Hráči zápasu: M. Čížek , L. Bátovský - D. Königsmark .
Místo: Sokol Vrtule Láz. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Šesták Matěj - PROVAZNÍK Miroslav (N), BEJČEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.