1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2023 15:00

17.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

S běhavými Pardubičkami zachránily Holice horkotěžko bod


Branky


2

Na hřiště lídra tabulky z Holic přijel mladý tým Pardubiček. Souboj béček vyzníval dlouho pro hosty, kteří získali tlak i vedení, domácí však nakonec horkotěžko zachránili bod. Hrdinou zápasu byl holický brankář Kroutil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pardubičky diktovali tempo hry

Na rozdíl od domácí sestavy Holic je béčko Pardubiček plné mladých, běhavých borců a právě jejich elán a chuť byly příznačné pro značnou část prvního poločasu. Místy veliký tlak vyústil ve 20.minutě ve vedoucí gól, když se trefil Robovský - 0:1.

 Robovský šikovně využil nedůraz domácí obrany ve vlastním vápně.

Bohužel pro Pardubičky se skŕe do přestávce již nezměnilo a vést pouze o jeden gól, to je málo a bývá to ošidné.

Po přestávce se hlavně bojovalo

Po přestávce to byl hlavně boj plný osobních soubojů, mnohdy se objevovaly i zbytečné zákroky za hranou. Hra se postupně vyrovnala a začali zlobit i domácí. 

Stejně jako v minulém utkání na Torpedu Pardubice zachránili Holice standardní situace, které prostě umí a každý jejich soupeř by měl zpozornět, když na ně přijde řada. V 72.minutě po výborně provedeném přímém kopu se radoval kdo jiný než Kopřiva - 1:1.

Závěrečné minuty již byly vabank, vyhrát mohli oba týmy, ale nakonec nevyhrál ani jeden. Prim totiž hráli oba brankáři, zejména Kroutilovi by měli domácí postavit sochu. Jeho zákroky byly místy fantastické.

Výsledkem tak byla remíza, se kterou jsou spokojenější asi spíše domácí. Ti vstoupili do jarní části Okresního přeboru docela vlažně, když oba jejich domácí zápasy skončili pouze remízami. Budou-li chtít soutěž vyhrát, musejí přidat.



Ohlasy k zápasu


SK Holice B
Zdeněk Nývlt, trenér SK Holice "B": "Mužem zápasu byl domácí brankář Kroutil, jeho zákroky nám dnes přinesly bod."




Sestavy


SK Holice B
O. Kroutil [-] - J. Tlučhoř [-] , M. Habas [-] (71. D. Kudrna [-] ) , M. Strnad [-] , J. Velinský [-] , D. Valenta [-] , V. Klasovitý [-] , A. Kovařík [-] (55. D. Matys [-] ) , T. Kopřiva [-] , R. Machatý [-] , J. Černý [-]

SK Pardubičky B
R. Jákl [-] - O. Pečinka [-] , L. Svoboda [-] , J. Robovský [-] , J. Ficek [-] (69. J. Metelka [-] ) , J. Čunderle [-] , M. Svoboda [-] , A. Troják [-] (87. M. Maršíček [-] ) , J. Dojčán [-] , J. Oberreiter [-] (79. T. Maršíček [-] ) , O. Podsztavek [-] (65. O. Hátle [-] )

ŽK: 15. R. Machatý , 16. M. Habas , 57. T. Kopřiva - 38. O. Podsztavek , 61. M. Svoboda , 74. J. Čunderle , 88. O. Hátle .
Počet diváků: 77. Rozhodčí: RÁZEK Stanislav - ZBUDIL Filip, RÁZEK Šimon.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích