Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 17:00

3.kolo, Středočeský | Příbram | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

3x Hattrick a gólová přestřelka


0

Rezerva Rožmitálu pod Třemšínem v dnešním utkání přivítala mírně favorizovaný tým z Drahlína, který předvedl svou třídu. Zápas byl atraktivní hlavně pro diváky, kteří na utkání dorazili, ale trenéři obou celků museli dostat infarkt. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý hattrick Filipa Ježka

Začátek zápasu se snažil Drahlín držet míč, ale již ve 4. minutě přišla ztráta míče, po které mohli domácí do rychlého protiútoku. Slabá střela, při které se Cifrain v brance musel trochu zastydět. Tento gól domácí nakopl a ihned v páté minutě přišel gól na 2:0. V 7. minutě musel střídat pro zranění Antonín Vavroch. Po dvou rychlých gólech Rožmitálu bylo utkání poněkud rozhárané. Oba celky se nedokázaly dostávat do šancí, vázla jim kombinace a ztráceli se míče. Opravdu žádná excelentní podívaná. Ale přišla 20. minuta a Karel Štefány snížil na 2:1. Tohle bylo to, co hosté potřebovali. Stejný kousek jako Rožmitál předvedl Filip Ježek, který hned minutu po první brance přidal vyrovnávací branku. Vedení na sebe nenechalo dlouho čekat a Ježek přidal gól číslo dvě. Když ve 37. minutě přidal i třetí branku byl Rožmitál již v mírném rozkladu. Gólem do šaten uzavřel Bartůněk poločasové skoré na 2:5 z pohledu domácích. 

Přestřelka pokračuje

Druhý poločas začal podobně jako ten první. Drahlín měl míč na kopačkách a dokonce se dostal do gólových šancí, které nedokázal proměnit. Selhal dokonce i střelec Ježek. Naopak domácí se dostali ke střele v 56. minutě a Doležal svou druhou brankou dal na 3:5. Radost Rožmitálu, ale trvala pouze chvíli a Karel Štefány odpověděl svou druhou brankou. Druhý a né poslední hattrick zápasu dokončil Ondřej Doležal, ale to bylo ze strany domácích vše. Svůj střelecký účet dnešního zápasu dokončil také Filip Ježek v 69. minutě.  Poslední branku zápasu vstřelil opět Karel Štefány a uzavřel tak třetí hattrick zápasů. 



Ohlasy k zápasu



Sokol Drahlín
Jaroslav Štefan (Drahlín - Trenér): Během zápasu jsme byli lepším týmem, kdy občas přišli výpadky, hra v druhém poločase se nám tolik nedařila, kdy se nám tolik nedařila kombinace, asi se dostavila únava. Během zápasu měli Karel Filip několik dobrých příležitostí, ale zakončení se jim nepovedlo, za zmínku stojí i pumelenice Michala Kasla na rohový praporek, nebo střela Piškota nad prázdnou branku. Doufám že střelecká forma bude i v příštích zápasech a bude se na co koukat.



Sestavy


TJ Spartak Rožmitál pod Třemšínem B
J. Leitermann [-] - A. Trčka [-] , J. Antal [-] (46. D. Rausz [-] ) , F. Vlas [-] - A. Přígrodský [-] , P. Mora [-] , M. Blažek [-] - O. Doležal [-] , P. Marčišovský [-] - K. Pazderník [-] , D. Suk [-]

Sokol Drahlín
J. Cifrain [-] - M. Dohnal [-] , K. Štefány [-] (83. M. Lukáš [-] ) , D. Bartůněk [-] , O. Plecitý [-] (73. P. Špindler [-] ) , A. Vavroch [-] (7. M. Kasl [-] ) , J. Dobák [-] , F. Ježek [-] , M. Pachole [-] , J. Štefan [-] , F. Štefány [-] (62. M. Hejduk [-] )

ŽK: 70. P. Marčišovský - 25. M. Kasl .
Hráči zápasu: O. Doležal - F. Ježek , K. Štefány .
Místo: TJ Spartak Rožmitál pod Třemší. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Stehlík Jan - BUCHTA Petr (N), BÍMON Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.