Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:00

15.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí Semanín nedovolil ztrátu ani jednoho bodu


Branky


5

Domácí Semanín nedovolil posledním Libchavám žádnou loupež bodů a po výhře o dva góly zustaly všechny 3 body v Semaníně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl velice zajímavou přestřelkou

Hosté začali s chutí a byli aktivní v útoku. K prvnímu gólu Libchav už ve 13. minutě pomohla hrubka golmana Hůlky, takže hostující Richard Ráb již měl snadnou pozici. Druhý gól přišel poměrně záhy a to ve 29. minutě, kdy se Libchavám podařilo zatlačit domácí do defenzivy a po pěkné kombinaci z jedné strany na druhou a zpětné přihrávce do vápna už usměrnil parádní střelou opět Ráb. Semanín byl zjevně dosti zaskočen aktivním pojetím hry hostujících Libchav. Ty toho bohužel  nevyužili vstřelením další branky. Už ve 32. minutě přišla první branka Semanína, který se oklepal z úvodního šoku. Přišla pro změnu hrubka brankáře Libchav Motyčky, který se nepohodl s obráncem a semanínský Bednár toho využil parádním lobem. Před koncem poločasu domácí nekompromisně kontrovali do otevřené obrany, kdy zakončoval Křepela, takže se šlo do kabin za nerozhodného stavu 2:2.

 

 

Hostům v druhém poločase jakoby došel dech

Druhý poločas hostům odstoupil pro zranění gólově plodný Richard Ráb a Libchavy tedy byly nucené změnit herní plán. Ačkoliv jsme se hosté snažili, domácí hráli důrazně a účelně, takže je do mnoha šancí už nepouštěli. V 50. minutě soupeř opět trestal Dvořákem a otočil stav utkání na 3:2. Vyrovnání bylo blízko, když v 75. minutě Pavlák trefil tyčku z přímého kopu tvrdou ranou, ale míč se odrazil ven do hřiště a domácí obránci odkopli do bezpečí. Ke konci domácí pečetili výhru, když si na přímý kop z pravé strany naskočil nejvýše Křepela a zajistil první jarní body pro Semanín. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Libchavy
Petr Pavlák, hráč: Zápas jsme začali s chutí a na domácí jsme pořádně vletěli, ale nakonec se nám nadějný výsledek nepodařilo udržet.



Sestavy


TJ Semanín
P. Hůlka [-] - R. Křepela [-] , J. Zadražil [-] (70. F. Synek [-] ) , M. Dvořák [-] , R. Urbanec [-] , P. Urbanec [-] , M. Bednár [-] , J. Nešický [-] (88. J. Netušil [-] ) , D. Flídr [-] , M. Gregor [-] , M. Tomeš [-]

TJ Sokol Libchavy
M. Motyčka [-] - R. Ráb [-] (52. M. Šrom [-] ) , M. Hodr [-] , D. Smíšek [-] (78. R. Žídek [-] ) , P. Pavlák [-] , M. Boštík [-] , D. Ďuriš [-] , V. Dvořák [-] , F. Horníček [-] (82. J. Kovář [-] ) , P. Vaňous [-] , M. Šrom [-] (66. D. Hájek [-] )

ŽK: 28. M. Gregor , 56. D. Flídr , 65. R. Urbanec , 84. M. Bednár - 52. M. Šrom , 84. J. Kovář , 85. D. Ďuriš .
Hráči zápasu: R. Křepela - R. Ráb .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Pešek Martin - DOSKOČIL Radim, KOMÍNEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Pavel Šourek

Expert: Petr Pavlák
Tip experta: výhra hostů

V podzimním klání jsme uválčili remízu 0:0. Po zimní pauze jsme potrénovali a tým vhodně doplnili. Vše si ještě "sedá" a stále se nám plně neuzdravili některé opory. Přesto věřím, že nás tíha situace vyhecuje k velké bojovnosti a na těžkém bojišti předvedeme zodpovědný výkon a "haluzově" domácí přestřílíme. Nemohu dát nic jiného než naši výhru 6:5.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích