Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2023 10:15

14.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kanár pro Ústí


Branky


4

Ve zápase mezi Zámrskem a Ústím nad Orlicí B došlo k přesvědčivému vítězství domácího týmu s konečným skóre 6:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Průběh utkání byl následující: Zámrsk vstoupil do zápasu velmi silně a rychle se ujal vedení. Tomáš Koudelka otevřel skóre zápasu již ve 4. minutě. O tři minuty později se na skóre podílel Emanuel Rožek a zvýšil vedení domácího týmu na 2:0. V 16. minutě se střelecky prosadil Martin Dvořák a poslal Zámrsk do vedení 3:0.

Domácí tým pokračoval ve své produktivitě a v 39. minutě se opět trefil Emanuel Rožek, čímž zvýšil skóre na 4:0 ve prospěch Zámrsku. Ve druhém poločase pokračovala jednostranná převaha Zámrsku. V 57. minutě se střelecky prosadil Michal Jiráský a zvýšil náskok na 5:0.

V závěrečných minutách utkání znovu přišel na řadu Emanuel Rožek, který svým třetím gólem v utkání v 81. minutě pečetil konečný výsledek 6:0 ve prospěch Zámrsku.

Zámrsk předvedl vynikající výkon a byl suverénní na hřišti. Sérií gólů v prvním poločase si zajistil pohodlný náskok a ve druhé půli si už jen udržoval vedení. Ústí nad Orlicí B se nedokázalo vyrovnat s vysokým tempem hry a nedokázalo se prosadit v útočné fázi.

Celkově to byl dominantní výkon Zámrsku, který si zaslouženě připsal vítězství 6:0.



Ohlasy k zápasu


SK Zámrsk
Michal Jiráský: Zápas se odehrál na jednu branku, Ústí se k ničemu nedostalo a i přes to, že jsme hráli třičtvrtě zápasu o deseti, soupeře jsme přehráváli.




Sestavy


SK Zámrsk
T. Lorenc [-] - R. Matoušek [-] (80. T. Syrový [-] ) , P. Novák [-] , M. Bálek [-] , M. Dvořák [-] , Z. Dušek [-] - M. Semerád [-] , T. Koudelka [-] (86. V. Suchomel [-] ) , T. Houžvička [-] (86. F. Peterka [-] ) - M. Jiráský [-] (70. A. Csernyanszký [-] ) , E. Rožek [-]

TJ Jiskra Ústí nad Orlicí B
M. Hortlík [-] - M. Wohner [-] , J. Popel [-] (70. M. Barkóci [-] ) , I. Batrla [-] (46. J. Cihlář [-] ) , J. Kozák [-] , Š. Kopecký [-] (46. J. Janda [-] ) , M. Popelář [-] , P. Tchanturia [-] , M. Krátký [-] , V. Stejskal [-] , P. Grunta [-]

ŽK: 33. I. Batrla , 87. M. Barkóci . ČK: 33. P. Novák .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: DUŠEK Jan - SVOBODA Jan, ZERZÁN Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích