R. Filip 37.
1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 16:30

25.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jednobranková remíza


Branky


37. R. Filip - 54. K. Vašek
6

V zápase mezi Jablonným nad Orlicí a Ústím nad Orlicí B se diváci dočkali vyrovnaného střetnutí plného vzrušení a bojovnosti. Obě mužstva předvedla své kvality a ukázala odhodlání získat cenné body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jablonné nad Orlicí se ujal vedení v 37. minutě, kdy se Radim Filip prosadil a poslal svůj tým do vedení. Tento gól poskytl domácím týmu důležitou psychickou výhodu a zvýšil jejich sebevědomí.

Avšak Ústí nad Orlicí B se nevzdalo a bojovalo o vyrovnání. Jeho snaha byla odměněna v 54. minutě, kdy Kryštof Vašek skóroval a vyrovnal na 1:1. Tento gól přinesl hostům novou energii a motivaci k dalšímu útoku.

Zbývající část zápasu byla plná vyrovnaných akcí, oba týmy se snažily prosadit a získat vítězný gól. Obrany však odolávaly a výsledek se již neměnil. Zápas skončil remízou 1:1.

Tento výsledek odráží vyrovnanost obou mužstev a jejich schopnost hrát na stejné úrovni. Oba týmy si zaslouží uznání za své výkony a bojovnost. Remíza znamená, že si každý z týmů připsal cenný bod do tabulky.

Tento zápas opět ukázal, že fotbal je nepředvídatelný a že malé lokální derby může přinést velkou vášeň a rivalitu na hřiště. Diváci mohli sledovat kvalitní a vyrovnaný fotbal a odcházeli spokojeni s předvedenou hrou obou týmů.



Ohlasy k zápasu


TJ Jablonné nad Orlicí
Ohlas z kabiny domácích: Utkání bylo vyrovnané, jsme rádi za bod ale mohli jsme mít všechny tři kdybychom udrželi vítězství




Sestavy


TJ Jablonné nad Orlicí
J. Šumpík [-] - J. Kyllar [-] , M. Fogl [-] (85. T. Tomeš [-] ) , M. Matějka [-] , T. Gregor [-] (61. A. Kyllar [-] ) - D. Moravec [-] (67. K. Vaníček [-] ) , M. Uher [-] , L. Krejsa [-] , O. Václavek [-] - R. Filip [-] , J. Špaček [-] (76. A. Kashalupa [-] )

TJ Jiskra Ústí nad Orlicí B
J. Krátký [-] - A. Bartoš [-] , M. Wohner [-] , T. Hynek [-] , Š. Kopecký [-] (67. J. Janda [-] ) , M. Popelář [-] , K. Vašek [-] , M. Krátký [-] , V. Stejskal [-] , P. Grunta [-] , O. Petrjánoš [-]

ŽK: 52. J. Kyllar , 59. M. Fogl - 71. P. Grunta .
Počet diváků: 350. Rozhodčí: JUREČEK Michal - VYKOPAL Filip, KOVÁŘ Matouš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Šimeček

Expert: František Jána
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra hostů