2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 17:00

24.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polička přetlačila Jablonné!


Branky


8

V důležitém utkání mezi SK Polička a Jablonné nad Orlicí se hrálo o body, které by mohly rozhodovat o konečném umístění týmů v soutěži. Diváci se tak dočkali vyrovnaného a napínavého střetnutí, které skončilo vítězstvím SK Polička se skóre 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový první poločas

První poločas byl velmi vyrovnaný a oba týmy se snažily převzít iniciativu a prosadit se v útoku. Obrany však byly na svém místě a gólové příležitosti byly spíše ojedinělé.

2:1

V 53. minutě se však podařilo hostům vyjít do vedení, když Lukáš Krejsa využil svou příležitost a skóroval. Jablonné nad Orlicí se tak ujalo vedení a doufalo, že si pohlídá výhru.

Avšak SK Polička měla jiné plány. Odpověděla rychlým a efektivním způsobem. V 58. minutě se prosadil Michal Šmída a vyrovnal na 1:1. Domácí tým získal novou energii a začal převládat na hřišti. Ve 64. minutě přišel rozhodující okamžik, kdy Jakub Mužík proměnil svou šanci a poslal SK Polička do vedení 2:1.

Jablonné nad Orlicí se snažilo odpovědět a vyrovnat skóre, ale obrana SK Polička byla pevná a odolná. Navíc domácí tým si vytvořil několik dalších šancí, které však zůstaly nevyužité. Zápas tak skončil výhrou SK Polička s výsledkem 2:1.



Ohlasy k zápasu



TJ Jablonné nad Orlicí
Ohlas z kabiny hostů: Zápas byl vyrovnaný, první poločas moc šancí neukázal ale my jsme hráli docela tužku, v druhém poločase se nám povedlo dát první gól ale bohužel jsme se tím uspokojili a domácí rychle otočili.



Sestavy


SK Polička
J. Ehrenberger [-] - M. Stejskal [-] , M. Šmída [-] , J. Komínek [-] (90. P. Zahoran [-] ) , T. Poul [-] , T. Švec [-] , J. Mužík [-] , P. Bureš [-] , M. Vondra [-] (64. Š. Krejčí [-] ) , T. Jílek [-] , M. Pavliš [-]

TJ Jablonné nad Orlicí
J. Šumpík [-] - M. Matějka [-] , M. Fogl [-] , J. Kyllar [-] - O. Václavek [-] , L. Krejsa [-] , A. Kyllar [-] - R. Filip [-] , K. Vaníček [-] (77. D. Pišťáček [-] ) , A. Kashalupa [-] (77. M. Uher [-] ) , J. Špaček [-] (77. M. Černohous [-] )

ŽK: 57. J. Špaček .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Zerzán Miloš - MACH Aleš, HÁJEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jan Šimeček

Expert: Petr Mužíček
Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů