Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 17:00

22.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Napínavé utkání mezi Ústím a Svitavami


Branky


6

V neděli se na stadionu v Ústí nad Orlicí odehrál zápas mezi domácím týmem Ústí nad Orlicí B a hostujícím týmem Svitavy B

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas začal velmi aktivně, a oba týmy se snažily dostat do vedení. V 22. minutě se hostující týmu Svitavy podařilo otevřít skóre, když se Karel Dürr trefil do sítě Ústí nad Orlicí B - 0:1. Nicméně, domácí tým rychle odpověděl a dokázal zvrátit vývoj zápasu ve svůj prospěch. Jiří Kozák se dvěma brankami v 26. a 34. minutě posunul Ústí nad Orlicí B do vedení - 2:1. Domácí tým pokračoval ve své ofenzivě a v 36. minutě zvýšil náskok díky brance Paaty Tchanturie - 3:1. Před koncem prvního poločasu se Ústí nad Orlicí B ještě jednou prosadilo, tentokrát díky Josefu Stránskému, který zvýšil na 4:1.

Druhý poločas byl klidnější a oba týmy se více zaměřovaly na udržení výsledku. Domácí tým si držel vedení a snažil se kontrolovat hru. Hosté se snažili snížit náskok, ale Ústí nad Orlicí B si dokázalo své vedení udržet až do konce zápasu.

Zápas tak skončil vítězstvím domácího týmu Ústí nad Orlicí B se skóre 4:1 nad Svitavy B. Tento výsledek jim přinesl tři body a posunul je v tabulce krajského přeboru výše. Naopak, pro hostující tým Svitavy B to byla nepříjemná porážka, která je odsunula v tabulce níže.

Oba týmy se nyní připravují na další kolo, ve kterém se Ústí nad Orlicí B utká s týmem Choceň, zatímco Svitavy B se utkají s týmem Proseč.



Ohlasy k zápasu



TJ Svitavy B
Jakub Škáva: Domáci posíleni hráči A mužstva (3 v zakladu) celkem 7 lidi. Začátek od nás relativně pod kontrolou dokonce jsme se po rohovém kopu dostali do vedeni kdy po odraženém míči z vápna napřáhl Karel Dürr a tečovanou střelou skončil míč v brance. Bohužel stále dokola si dávame branky sami naší nedůsledností naivitou a asi koncentrovanosti. Kdybych věděl jak tohle “vyléčit” tak jsme v tabulce rozhodne výš. Domácí se utrhli do 3 brankového vedeni a druhy poločas už jen kontrolovali náskok a zasloužene vyhráli.



Sestavy


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí B
M. Hortlík [-] - A. Bartoš [-] (65. M. Wohner [-] ) , J. Stránský [-] (65. I. Batrla [-] ) , J. Kozák [-] (84. J. Popel [-] ) , M. Popelář [-] , P. Tchanturia [-] , M. Krátký [-] , V. Stejskal [-] , O. Skalický [-] , O. Petrjánoš [-] (84. J. Janda [-] ) , L. Mikor [-] (74. Š. Kopecký [-] )

TJ Svitavy B
F. Tesař [-] - P. Juřík [-] , J. Tůma [-] , J. Bolcár [-] , K. Dürr [-] , J. Špička [-] (17. M. Skalický [-] ) , Š. Mauer [-] , R. Kuda [-] , J. Škáva [-] , D. Svoboda [-] , K. Pikovský [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: Lukášek Jiří - ŠKORPÍK Martin, VOJTA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jan Šimeček

Expert: Petr Frank
Tip experta: výhra domácích

Tipuji výhru domácích