Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 16:00

22.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Osmička od Heřmanic


Branky


6

Ve velmi jednostranném utkání mezi týmy TJ Sokol České Heřmanice a Luže, domácí tým dominoval a zvítězil vysokým skóre 8:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí hráči se chopili vedení již v 5. minutě, kdy Lukáš Mach otevřel skóre. Poté pokračovali v útočné hře a během první půle si připsali další čtyři branky. Lukáš Mach se trefil podruhé v 20. minutě, následován Tomášem Jirsákem v 22. minutě a Davidem Bártou, který vstřelil dvě branky v rozmezí jedné minuty (40. a 41. minuta). Po první půli se tedy skóre vyšplhalo na 5:0 ve prospěch domácího týmu.

V druhé půli pokračovala jednostrannost utkání. Domácí hráči přidali další tři branky, které zaznamenali Jan Chleboun v 57. minutě, Jan Šplíchal v 66. minutě a Martin Vrána v 76. minutě. Hosté se snažili zmírnit svou porážku a v 78. minutě se jim to podařilo, když David Koráb snížil na konečných 8:1.

TJ Sokol České Heřmanice tak získal velmi výrazné vítězství nad týmem Luže. Domácí hráči se prezentovali vynikající střeleckou formou, zatímco hosté se potýkali s defenzivními problémy.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol České Heřmanice
Jiří Šauer: Zápas začal v dobrém tempu, hned po úvodním hvizdu měly oba týmy své šance, využily je však pouze Heřmanice a už v 22. minutě to bylo 3:0. Díky slepeným gólům na konci poločasu se šlo do kabin za stavu 5:0. Po změně stran oba týmy prostřídaly základní jedenáctku, nám se poté podařilo přidat další góly do sítě soupeře, 10 minut před koncem také Luže dokázala vstřelit aspoň jednu branku. Atraktivní utkání, kde oba týmy lépe útočily než bránily, muselo diváky navzdory horšímu počasí bavit.




Sestavy


TJ Sokol České Heřmanice
J. Šauer [-] - M. Kučera [-] , O. Jeřábek [-] , J. Kanta [-] , J. Chleboun [-] (62. F. Jána [-] ) , J. Šplíchal [-] (73. T. Kusý [-] ) , D. Bárta [-] (76. J. Balcar [-] ) , L. Mach [-] (69. J. Růžička [-] ) , M. Vrána [-] , J. Ostřížek [-] (46. J. Šmejdíř [-] ) , T. Jirsák [-]

TJ Luže
L. Richter [-] - L. Kovačka [-] , M. Kolář [-] (56. P. Pekhart [-] ) , M. Langer [-] (73. M. Richter [-] ) , D. Koráb [-] , J. Zerzán [-] , M. Kapitola [-] , D. Klenor [-] , D. Fejl [-] , P. Mužíček [-] , R. Dušek [-]

Počet diváků: 120. Rozhodčí: Pagáč Ladislav - UJEC Jiří, MORÁVEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Šimeček

Expert: Petr Frank
Tip experta: výhra domácích

Tipuji výhru domácích