2:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2023 10:15

21.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čtyřbranková remíza


Branky


55. J. Hiller , 66. J. Vencl - 14. P. Tchanturia (p.) , 77. A. Bartoš
6

V zápase mezi týmy Letohrad B a Ústí nad Orlicí B v 1.A třídě Pardubického kraje došlo k remíze 2:2. Zápas nabídl pěkné akce, góly na obou stranách a vyrovnaný boj až do posledních minut.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní branku vstřelil hostující tým Ústí nad Orlicí B z penalty v 14. minutě. Paata Tchanturia se postavil k exekuci a bezpečně proměnil penaltový kop, otevřel skóre ve prospěch svého týmu. Letohrad B se snažil odpovědět, ale první poločas skončil vedením hostů 1:0.

 

Ve druhém poločase se domácí tým Letohrad B dokázal vrátit do zápasu. Jan Hiller se prosadil a vyrovnal skóre na 1:1 v 55. minutě. O necelých deset minut později, v 66. minutě, Jakub Vencl poslal Letohrad B do vedení 2:1, čímž otočil výsledek ve prospěch domácího týmu.

Hostující Ústí nad Orlicí B však nevzdávalo a v 77. minutě se jim podařilo srovnat skóre. Adam Bartoš se trefil a připsal svému týmu vyrovnávací gól. V závěrečných minutách už se skóre nezměnilo a zápas skončil remízou 2:2.

Zápas mezi Letohradem B a Ústím nad Orlicí B byl vyrovnaný a nabídl pěkné kombinace a góly na obou stranách. Obě mužstva se snažila prosadit a bojovala o vítězství. Nakonec si ale oba týmy připsaly bod za remízu a dělí se o body na konci utkání.



Ohlasy k zápasu


FK OEZ Letohrad B
Matouš Pokorný: Dneska na to kolik bylo šancí jsme golmana z Ústí moc neprověřili. Beru to tak ze pro nás bod málo. Mistrovický azyl nám úplně nesedl. A tak to příští týden ve Skutči zkusíme znovu a lepe.

TJ Jiskra Ústí nad Orlicí B
Artem Kashalupa: Velmi kvalitní soupeř, každý z týmů měl své šance ale diváci se gólů nedočkali, řekl bych spravedlivá remíza.



Sestavy


FK OEZ Letohrad B
M. Satoria [-] - P. Dušek [-] , J. Hiller [-] , J. Kadlec [-] (83. J. Černohous [-] ) , D. Štusák [-] , M. Filip [-] (65. J. Procházka [-] ) , D. Preclík [-] (75. M. Hauf [-] ) , I. Shymchyshyn [-] (80. K. Zeman [-] ) , M. Pokorný [-] , J. Vencl [-] , M. Štefek [-]

TJ Jiskra Ústí nad Orlicí B
M. Hortlík [-] - A. Bartoš [-] , J. Popel [-] (75. J. Cihlář [-] ) , I. Batrla [-] , M. Barkóci [-] (68. M. Wohner [-] ) , Š. Kopecký [-] (75. J. Janda [-] ) , M. Popelář [-] , P. Tchanturia [-] , M. Krátký [-] , V. Stejskal [-] , P. Grunta [-]

ŽK: 8. D. Preclík - 28. I. Batrla , 57. M. Krátký , 71. M. Hortlík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Zeman Josef - ŠTANCEL Miroslav, KODÝDEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Šimeček

Expert: Artem Kashalupa
Tip experta: výhra domácích

Tipuji výhru domácích 3:1

Tip: výhra hostů