0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 16:30

19.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Remíza ve Skutči


Branky


5

Ve fotbalovém zápase mezi Skutčí a Ústím nad Orlicí B, který se konal 22. dubna 2023, se diváci dočkali zápasu bez branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým ze Skutče od začátku zápasu měl aktivitu na svých kopačkách. Bohužel ale žádná z jejich střel neskončila brankovou radostí. Hostující celek, přijel do Skutče především bránit a to se jim v prvním poločase povedlo jelikož jejich obrana či brankář pokryl veškeré šance Skutče a do kabin se tak šlo za stavu 0:0.

V druhé půli Skuteč zvyšovala svou aktivitu směrem k brance kterou hájil Marek Hortlík, největší šanci v druhé půli měl po přízemním centru z levé strany domácí Vilém Steklý. O pár minut později po trestném kopu Hortlík neudržel míč a ten se odrazil k dobíhajícímu Jiřímu Novotnému, který pro smutek všech domácích fanoušků nastřelil pouze tyč a z následné dorážky Novák hlavou přestřelil branku. Skuteč celý zápas mačkala hosty ale jejich pevná obrana a střelecká impotence domácích předsoudila tomuto zápasu bezbrankovou remízu.



Ohlasy k zápasu


FK Junior Skuteč
Jakub Pekař: Soupeř přijel bránit v 11 lidech a my byli neschopný v útočný fázi. V první půli soupeř snad ani neohrozil bránu, my se vsak do moc šanci taky nedostali. V druhé půli jsme měli loženou šanci a pár pološanci a střel před vápnem. Nutno podotknout ze soupeř se snažil uhrát bod za každou cenu a v druhé půli zdržovali co to šlo. Konec zápasu 0:0 je pro nás bohužel ztráta dvou bodů.




Sestavy


FK Junior Skuteč
M. Kouba [-] - V. Steklý [-] , F. Novák [-] , M. Horáček [-] , J. Novotný [-] , A. Cach [-] , R. Kozák [-] (82. P. Karal [-] ) , L. Krátký [-] (62. J. Pekař [-] ) , M. Sršeň [-] , L. Naď [-] , J. Mikan [-]

TJ Jiskra Ústí nad Orlicí B
M. Hortlík [-] - J. Popel [-] , I. Batrla [-] , M. Šmíd [-] (73. A. Bartoš [-] ) , Š. Kopecký [-] , J. Procházka [-] , M. Krátký [-] , V. Stejskal [-] , P. Grunta [-] , V. Novák [-] , J. Janda [-]

ŽK: 70. J. Novotný , 90. J. Mikan .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Bleša Oldřich - ČECH Karel, BAŤOVÁ Martina.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Šimeček

Expert: Jakub Komínek
Tip experta: remíza

Velmi vyrovnaný zápas, tipuji remízu.

Tip: výhra domácích