4:1
(1:0)
69. J. Škáva (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2023 16:00

18.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítězství Zámrsku o tři góly


Branky


14. E. Rožek , 56. E. Rožek , 58. P. Novák , 85. M. Podmajerský - 69. J. Škáva (p.)
7

V neděli 16. dubna 2023 se na stadionu v Zámrsku odehrál zápas 18. kola 1.A třídy Pardubického kraje mezi domácím Zámrskem a hostujícím týmem Svitavy B. Zámrsk, hrající na domácí půdě, se ujal vedení už v prvním poločase a v druhém poločase přidal další tři góly, zatímco Svitavy B dokázaly pouze snížit z penalty. Celkově tak Zámrsk zvítězil nad Svitavy B vysoko 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jen jeden gól

Zámrsk začal zápas aktivně a od prvních minut se snažil převzít kontrolu nad zápasem. Svitavy B se snažily bránit a hrozit z protiútoků, ale Zámrsk si dokázal vytvářet nebezpečné situace před soupeřovou brankou. V 14. minutě se to vyplatilo, když Emanuel Rožek skóroval a poslal Zámrsk do vedení 1:0.

Čtyři góly v druhém poločase

Po gólu se hra vyrovnala a Svitavy B se snažily odpovědět vstřelením vyrovnávacího gólu. Zámrsk se však bránil dobře a držel své vedení až do konce prvního poločasu. Ve druhém poločase pokračoval Zámrsk v aktivitách a hrozil zejména střelami z dálky. V 56. minutě se opět prosadil Emanuel Rožek a zvýšil na 2:0 pro domácí.

O dvě minuty později se skóre změnilo znovu a tentokrát ve prospěch Zámrsku, když Patrik Novák poslal míč do sítě Svitav. Svitavy B se snažily o zlepšení výsledku a v 69. minutě se dostaly k pokutovému kopu, který proměnil Jakub Škáva a snížil tak na 3:1. Zámrsk však nechtěl nic nechat náhodě a v 85. minutě přidal poslední gól zápasu, když se trefil Miroslav Podmajerský. V závěru zápasu se Svitavám B podařilo vstřelit ještě jeden gól, ale byl to pouze kosmetický úpravce výsledku.



Ohlasy k zápasu


SK Zámrsk
Petr Frank: Úvod zápasu se nám povedl. I když jsme dostali gól po chybě, tak jsme utkání třemi góly otočili a měli jsme hru kontrolovat. Bohužel jsme se trošku uspokojili, přestali hrát a hosté se dostali do hry snížením a poté vyrovnáním z rohu ve 45. minutě. Úvod druhého poločasu se nám nevyvedl a po pěkné akci hosté šli do vedení 3:4. Šance na vyrovnání byly, ale prosadili jsme se až v 85. minutě. Když se zdálo, že zápas skončí remízou, tak jsme udělali chybu a hosté trestal a čas na vyrovnání už nebyl.

TJ Svitavy B
Jakub Škáva: Utkání hráno na velmi těžkém terénu, domácí zvítězili jednoduchou hrou, My bohužel v zakončení šílení. A hloupé chyby vzadu



Sestavy


SK Zámrsk
P. Laksar [-] - Z. Dušek [-] , M. Dvořák [-] (69. R. Mudrich [-] ) , M. Bálek [-] , P. Novák [-] (73. J. Hlaváček [-] ) - E. Rožek [-] , M. Bezdíček [-] (88. V. Suchomel [-] ) , R. Matoušek [-] , M. Podmajerský [-] , F. Peterka [-] (72. T. Syrový [-] ) - M. Jiráský [-] (89. A. Csernyanszký [-] )

TJ Svitavy B
R. Ťapaják [-] - M. Horák [-] , P. Prudil [-] (58. F. Tesař [-] ) , J. Válek [-] , J. Bolcár [-] , D. Svoboda [-] , J. Škáva [-] , D. Bednár [-] , Š. Mauer [-] , P. Juřík [-] , K. Pikovský [-]

ŽK: 50. M. Dvořák , 54. P. Novák , 86. T. Syrový - 26. M. Horák .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Vojta Jan - LUKÁŠEK Jiří, ŠKORPÍK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jan Šimeček

Expert: Jakub Škáva
Tip experta: remíza

Tipuji remízu

Tip: remíza