2:1
(2:1)
28. D. Fejl (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2023 18:00

18.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dohrávka pro Jablonné!


Branky


42. J. Kyllar , 44. R. Filip - 28. D. Fejl (p.)
8

Ve střetnutí mezi týmy Jablonné nad Orlicí a Luže padl výsledek 2:1 ve prospěch domácího týmu Jablonného nad Orlicí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek zápasu byl vyrovnaný, ale v 28. minutě byla nařízena penalta ve prospěch hostující Luže. Dominik Fejl se postavil k exekuci a proměnil penaltový kop, čímž poslal svůj tým do vedení 1:0.

Domácí tým Jablonného nad Orlicí však dokázal na tuto brzkou porážku odpovědět. Ve 42. minutě se Jan Kyllar prosadil a vyrovnal skóre na 1:1. O pouhé dvě minuty později přišel další úspěch pro Jablonné nad Orlicí, když se Radim Filip trefil a poslal svůj tým do vedení 2:1.

Druhý poločas přinesl méně gólových příležitostí a oba týmy se snažily udržet své vedení. Jablonné nad Orlicí se dařilo bránit svou jednobrankovou výhodu a udržet vedení až do konce zápasu.

Po závěrečném hvizdu se tak skóre 2:1 naklonilo na stranu domácího týmu Jablonného nad Orlicí. Jan Kyllar a Radim Filip se stali hrdiny zápasu díky svým gólům, které zajistily vítězství jejich týmu. Na druhé straně Dominik Fejl přispěl jedním gólem k výkonu Luže, ale nakonec to nestačilo na bodový zisk.

Celkově se jednalo o vyrovnaný zápas, ve kterém domácí tým Jablonného nad Orlicí dokázal obrátit nepříznivý stav a vybojovat si vítězství 2:1 nad Luží.



Ohlasy k zápasu


TJ Jablonné nad Orlicí
Ohlas z kabiny domácích: Zápas byl vyrovnaný, plno soubojů a šancí na obou stranách, jsme rádi za výhru a důležité tři body do tabulky.




Sestavy


TJ Jablonné nad Orlicí
J. Šumpík [-] - M. Matějka [-] , T. Gregor [-] , M. Fogl [-] , J. Kyllar [-] - O. Václavek [-] , L. Krejsa [-] - A. Kashalupa [-] (61. D. Pišťáček [-] ) , R. Filip [-] (85. M. Uher [-] ) , K. Vaníček [-] (35. M. Černohous [-] ) , J. Špaček [-] (61. D. Moravec [-] ) -

TJ Luže
L. Richter [-] - L. Kovačka [-] , M. Langer [-] (85. P. Pekhart [-] ) , J. Zerzán [-] , D. Koráb [-] , O. Dostál [-] , M. Kapitola [-] , D. Klenor [-] , D. Fejl [-] , P. Mužíček [-] , R. Dušek [-]

ŽK: 59. M. Matějka , 91. L. Krejsa - 40. M. Langer .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: JUREČEK Michal - DOSKOČIL Radim, STOLÍN Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

13. 4. 2023 16:56
Domácí potvrdí sílu na domácí půdě

Tip: výhra hostů

Jan Šimeček

Expert: Jakub Škáva
Tip experta: výhra domácích

Tipuji výhru domácích

Tip: výhra domácích