Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 16:00

17.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedm branek v zápase mezi Svitavským béčkem a Dolním Újezdem!


Branky


5

Zápas mezi týmy Svitavy B a Dolní Újezd v 1. A třídě Pardubického kraje, konaný 8.4.2023, se hrál na stadionu domácích v Svitavách. V tomto utkání padlo 7 gólů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pohodlné vedení domácích

Zápas byl napínavý od samého začátku, a to díky brankám obou týmů, když se Michal Jireček trefil do sítě pro hosty už v 6. minutě, ale Michal Brázda vyrovnal pro domácí tým jen o dvě minuty později.

Domácí tým si vzal otěže zápasu do svých rukou a v 12. minutě se podařilo Dominiku Svobodovi vstřelit druhý gól pro Svitavy B. Tento rychlý gólový příděl zaskočil hosty, kteří měli těžkosti se dostat do hry. V 37. minutě se navíc Jakub Škáva trefil do sítě a poslal domácí tým do dvoubrankového vedení.

Drama na závěr

Do druhého poločasu nastoupili hosté s odhodláním bojovat o zvrat, a to se jim v 54. minutě podařilo, když Pavel Drahoš snížil na 3:2. V 68. minutě Radek Vanat dokonce vyrovnal pro Dolní Újezd, což poslalo do varu hostující fanoušky na tribuně.

Domácí tým se však nevzdal a v závěru zápasu se dokázal prosadit, když Šimon Mauer vstřelil v 89. minutě vítězný gól pro Svitavy B. Tímto vítězstvím si domácí tým připsal tři body a posunul se v tabulce výš, zatímco Dolní Újezd zůstal na stejném místě.



Ohlasy k zápasu


TJ Svitavy B
Jakub Škáva: Takže relativně z jednoduchého zápasu kde jsme měli vyhrát větším rozdílem jsme si to šíleně zkomplikovali, asi mladická nerozvážnost některých nebo nevím a pak úplně hloupá červená Hýbloše (Patrik Hýbl), Naštěstí nám vyšel na konci zapasu roh.

TJ Sokol Dolní Újezd
David Hubinka: Už v šesté minutě jsme se ujali vedení, bohužel za dvě minuty bylo opět srovnáno. Od té doby byli na míči více svitavští a do poločasu stihli přidat ještě dvě branky. Druhý poločas jsme se herně zlepšili a dokázali stav utkaní dorovnat, bohužel jsme v závěru zápasu dostali na konečných 4:3



Sestavy


TJ Svitavy B
T. Polák [-] - M. Brázda [-] (46. J. Palatka [-] ) , D. Zvára [-] (60. R. Ťapaják [-] ) , P. Hýbl [-] , R. Kuda [-] , D. Svoboda [-] , J. Škáva [-] , D. Bednár [-] , Š. Mauer [-] , P. Juřík [-] , K. Pikovský [-]

TJ Sokol Dolní Újezd
P. Váně [-] - R. Vanat [-] , L. Jireček [-] , M. Jireček [-] , P. Frank [-] , M. Nadvorník [-] , P. Dvořák [-] , M. Frňka [-] , M. Vomáčka [-] , P. Drahoš [-] , J. Rejman [-]

ŽK: 36. D. Zvára , 39. J. Škáva , 84. P. Hýbl , 93. R. Kuda , 94. R. Ťapaják - 50. M. Nadvorník , 84. P. Dvořák . ČK: 86. P. Hýbl .
Počet diváků: 66. Rozhodčí: JUREČEK Michal - DOSKOČIL Radim, ILNYTSKA Marta.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Šimeček

Expert: Jakub Pekař
Tip experta: výhra domácích

Domácí zvítězí.

Tip: výhra hostů