3:1
(3:0)
70. L. Mach
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 16:00

17.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí Skuteč rozhodla už v prvním poločase!


Branky


5

Zápas mezi týmy Skuteč a České Heřmanice v 1. A třídě Pardubického kraje, konaný 8.4.2023, se odehrál na stadionu domácích v Skutči. Domácí tým nastoupil v očekávané sestavě a od úvodního hvizdu začal na soupeře tlačit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodnuto už v prvním poločase..

V 11. minutě se podařilo Václavu Taláckovi skórovat první branku zápasu a poslat tak domácí tým do vedení.

Hosté se snažili odpovědět, ale obrana domácích byla velmi dobře organizovaná a nedovolila soupeři vytvořit si větší šance. V 17. minutě se Filip Novák trefil do sítě a zvýšil tak náskok Skutče na 2:0.

Domácí tým pokračoval v tlaku a v 31. minutě se podařilo Marekovi Čermákovi vstřelit třetí branku zápasu, čímž uklidnil svoje spoluhráče i fanoušky na tribuně.

Mach jediný střelec

Do druhého poločasu nastoupili hosté s cílem co nejdříve snížit, ale stále narazili na dobře hrající obranu domácích. Ve 70. minutě se však podařilo Lukáši Machovi vstřelit kontaktní branku pro hosty, která jim dodala novou energii a věřili, že mohou srovnat.

Bohužel pro hosty se to již nepodařilo a zápas skončil výhrou domácího týmu Skutče 3:1. Tímto vítězstvím si Skuteč připsala tři body a posunula se v tabulce výš, zatímco České Heřmanice zůstaly na stejném místě.



Ohlasy k zápasu


FK Junior Skuteč
Jakub Pekař: První poločas byl pro nás velmi dobrý. Dostávali jsme se do šancí a vstřelili tři branky. Mohli jsme klidně vstřelit ještě další dvě branky, každopádně se šlo do kabin za stavu 3:0. Druhou půlku jsme byli ze začátku opět nebezpečný. Soupeř však hrál důrazně a pomoci standardních situací ohrožoval naši branku. Po gólů z rohu bylo sníženo na 3:1 a zbytek zápasu už soupeř hrál hodně nahoře na riziko, ale už žádná branka nepadla. Od našeho týmu velmi solidní výkon.

TJ Sokol České Heřmanice
Jiří Šauer: Utkání bylo pro diváky určitě velmi atraktivní, mnohem lépe začali domácí, již po půl hodině vedli o 3 góly a nebýt gólmana hostí, mohl být rozdíl ještě mnohem větší. Za zmínku stojí především první gól - krásná střela Talácka. Druhý poločas již byl ale naprosto jiný, hosté se zvedli a měli nepočítaně dobrých šancí, většinu ale pokryl skvěle chytající gólman domácích. Zápas rozhodla efektivita v zakončení, mohla z toho být klidně i remíza, ale nakonec pravděpodobně zasloužená výhra domácích, kteří hráli krásný fotbal.



Sestavy


FK Junior Skuteč
M. Kouba [-] - J. Novotný [-] , F. Novák [-] (69. P. Felkl [-] ) , A. Cach [-] (73. M. Horáček [-] ) , M. Čermák [-] , V. Talácko [-] , D. Rompotl [-] , J. Pekař [-] , D. Zach [-] (4. M. Sršeň [-] ) , L. Naď [-] , P. Karal [-] (62. L. Krátký [-] )

TJ Sokol České Heřmanice
T. Konejl [-] - O. Jeřábek [-] (84. J. Balcar [-] ) , D. Uher [-] (76. F. Jána [-] ) , T. Jirsák [-] , T. Pánek [-] , J. Šplíchal [-] , D. Bárta [-] , L. Mach [-] , M. Vrána [-] , J. Ostřížek [-] (78. J. Šmejdíř [-] ) , J. Kanta [-]

ŽK: 22. L. Naď , 49. A. Cach , 60. P. Karal , 73. V. Talácko - 21. L. Mach , 46. D. Uher , 82. F. Jána , 88. T. Jirsák . ČK: 90. T. Jirsák .
Hráči zápasu: V. Talácko , F. Novák - L. Mach .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: FRANK Vojtěch - ŠTĚRBA Jaroslav, KOVÁŘ Matouš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Šimeček

Expert: Jakub Pekař
Tip experta: výhra domácích

Věřím v naší výhru.

Tip: výhra hostů