2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 16:00

16.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítězství Dolního Újezdu s čistým kontem.


Branky


5

V sobotu 1. dubna 2023 se v rámci 16. kola 1.A třídy Pardubického kraje odehrál zápas mezi Dolním Újezdem a Letohradem B. Domácí tým z Dolního Újezdu nakonec zvítězil 2:0, přičemž oba góly padly v průběhu zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vítězný gól z prvního poločasu

Už v 19. minutě se domácí hráči ujali vedení, když Michal Nadvorník využil svou šanci a umístil míč za záda brankáře Letohradu B. Hosté se snažili vyrovnat, ale domácí obrana dokázala odolat všem jejich pokusům. První poločas tak skončil vedením domácích 1:0.

Drahoš ukončil drama

Ve druhé půli se Letohrad B snažil vrátit do zápasu, ale domácí tým dokázal svůj náskok udržet a v 74. minutě ho dokonce ještě zvýšit. Pavel Drahoš se po pěkné kombinaci dostal do šance a jeho střela skončila v síti Letohradu B.

Hosté se snažili ještě o zvrat, ale domácí obrana byla velmi pevná a nedovolila jim žádné výraznější šance. Zápas tak skončil vítězstvím Dolního Újezdu 2:0 a domácí fanoušci mohli být spokojeni s výkonem svého týmu.

Hráč zápasu mohl být Michal Nadvorník, který vstřelil první gól a v celém zápase předváděl velmi dobrý výkon. Také obrana Dolního Újezdu si vedla velmi dobře a dokázala udržet čisté konto.

Letohrad B se na druhou stranu snažil, ale nedokázal se prosadit proti domácí obraně a tak nakonec odjel poražen z Dolního Újezdu. Přesto si mohou najít pozitiva v tom, že jejich hra byla ve druhé půli lepší a dokázali si vytvořit několik šancí.

Celkově se jednalo o vyrovnaný zápas, ve kterém se více dařilo domácímu týmu. Dolní Újezd si tak připsal další tři body do tabulky a Letohrad B si musí počkat na další zápas, ve kterém budou mít možnost napravit si tento výsledek.



Ohlasy k zápasu



FK OEZ Letohrad B
Marek Uhlíř: Od prvních minut to vypadalo z naší strany nadějně. Alespoň já jsem si to myslel. Byli jsme vice na balonu a hrou po zemi jsme si vytvořili pár příležitostí, který jsme bohužel neproměnili. Po obdržené brance jsme se už na menším hřišti do toho nemohli dostat zpět a hráči Újezdu z toho samozřejmě je těžili. Dle mého názoru to ale s fotbalem z domáci strany nemělo nic moc společného a dovolím si tak mluvit i o hlavním rozhodčím.



Sestavy


TJ Sokol Dolní Újezd
P. Váně [-] - R. Vanat [-] (82. M. Vanat [-] ) , P. Dvořák [-] (77. M. Vomáčka [-] ) , L. Jireček [-] (88. Z. Štancl [-] ) , M. Jireček [-] , P. Frank [-] , M. Nadvorník [-] , M. Frňka [-] , P. Drahoš [-] (85. D. Hubinka [-] ) , J. Rejman [-] , D. Kabrhel [-]

FK OEZ Letohrad B
M. Satoria [-] - M. Uhlíř [-] , P. Dušek [-] , M. Švercl [-] , M. Linhart [-] , M. Hauf [-] (81. M. Filip [-] ) , I. Shymchyshyn [-] , M. Pokorný [-] , J. Vencl [-] (75. Š. Šantrůček [-] ) , K. Zeman [-] , M. Štefek [-] (64. J. Černohous [-] )

ŽK: 34. M. Nadvorník - 34. M. Linhart , 63. J. Vencl . ČK: 73. M. Linhart .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Zerzán Miloš - ŠTANCEL Miroslav, FRANK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Šimeček

Expert: Zdeněk Marek
Tip experta: remíza

Zápas bude vyrovnaný, tipuji remízu.