0:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2023 15:00

16.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítězství hostů


Branky


3

Ve vzrušujícím utkání mezi SK Lázně Bohdaneč a FO Lanškroun jsme byli svědky skvělého výkonu hostujícího týmu, který dokázal přinést vzrušení a brankovou převahu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl relativně vyrovnaný, s oběma týmy hrajícími s odhodláním a snahou o ovládnutí hry. Obrany obou týmů se však držely pevně a nedovolovaly mnoho šancí. Skóre zůstalo bezbrankové a oba týmy se připravovaly na druhou část utkání.

Ve druhém poločase se hra FO Lanškroun zlepšila a začal diktovat tempo hry. Ve 57. minutě se prosadil František Ptáček, který vstřelil první gól zápasu. O pět minut později se Ptáček opět trefil a zdvojnásobil vedení hostů. SK Lázně Bohdaneč se snažila reagovat, ale jejich snahy byly zmařeny pevnou obranou soupeře.

V 69. minutě se pak Marek Pecháček připojil k listině střelců a přidal třetí gól pro FO Lanškroun. SK Lázně Bohdaneč se snažila zvrátit průběh utkání, ale jejich pokusy byly nepřesné nebo zastaveny obranou soupeře.

Výsledkem 3:0 ve prospěch FO Lanškroun byl odrazem jejich skvělého výkonu a schopnosti využít své šance. Jejich útočná síla a efektivita v zakončení byly rozhodující faktory tohoto zápasu. SK Lázně Bohdaneč bude muset přehodnotit svou taktiku a hledat způsoby, jak se zlepšit a získat zpět vítěznou formu.

Celkově vzato, toto utkání přineslo skvělý fotbalový zážitek s brankovou převahou hostujícího týmu. FO Lanškroun se ukázal jako silný a dobře organizovaný tým, zatímco SK Lázně Bohdaneč se bude muset vrátit ke svým tréninkovým deskám a pracovat na svém výkonu.



Ohlasy k zápasu


SK Lázně Bohdaneč
Tomáš Jezdinský: Zápas nám vůbec nevyšel ale vzhledem k tomu, že o moc už nešlo tak tento výsledek nic neřeší. Skončili jsme na sedmém místě.




Sestavy


SK Lázně Bohdaneč
J. Šváb [-] - F. Panchártek [-] (46. T. Virt [-] ) , M. Hundák [-] , F. Janeček [-] (57. V. Koutský [-] ) , P. Kárský [-] , R. Klouda [-] (72. V. Kakrda [-] ) , D. Semínko [-] (82. T. Jezdinský [-] ) , T. Klátil [-] , L. Nepivoda [-] , L. Flekr [-] , P. Břeň [-]

FO Lanškroun
O. Slaný [-] - D. Smrkal [-] (84. J. Sita [-] ) , F. Ptáček [-] (90. R. Kunc [-] ) , M. Pecháček [-] , Š. Kolomý [-] , J. Martinec [-] , L. Krejsar [-] , P. Savych [-] , O. Doležal [-] , D. Skalický [-] , V. Jílek [-]

ŽK: 45. J. Šváb , 45. L. Flekr , 65. R. Klouda , 89. T. Jezdinský - 85. F. Ptáček .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Zita Miloslav - TŮMA Lukáš, JANEČEK Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů