Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 16:00

29.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šest branek v síti České Třebové


Branky


6

V zápase mezi týmy Česká Třebová a Svitavy skončilo skóre 1:6 ve prospěch hostujícího týmu Svitavy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Již od začátku zápasu byli hosté velmi aktivní a dokázali si vybudovat náskok. Ve 4. minutě otevřel skóre zápasu Jakub Válek, a následně se gólově prosadili i Michal Horák (14. minuta), Vít Ehrenberger (17. minuta), Filip Čížek (32. minuta), David Juřík (42. minuta) a Michal Brázda (57. minuta).

 

Domácí tým se snažil odpovědět a ve 63. minutě se jim podařilo snížit skóre díky gólu Zdeňka Vaňouse. Nicméně, Svitavy si udržovaly svou převahu a dokázaly ještě jednou skórovat, čímž zvýšily svůj náskok na konečných 6:1.

Pro tým Svitavy to bylo skvělé vítězství, které jim přineslo tři body a posílilo jejich pozici v tabulce. Svými výkony na hřišti potvrdili svou kvalitu a efektivitu před brankou soupeře. Na druhé straně pro Českou Třebovou to byl zklamání, protože nebyli schopni zastavit ofenzivní sílu Svitav a jejich obrana byla překonána pětkrát v prvním poločase.

Tento výsledek naznačuje, že Svitavy byly ve vynikající formě a předvedly skvělý fotbal. Zatímco Česká Třebová bude muset přehodnotit svou taktiku a hru, aby se vrátila na vítěznou cestu v nadcházejících zápasech.



Ohlasy k zápasu


FK Česká Třebová
Matěj Jeřábek: Dnešní zápas ani nevím jak hodnotit a kde mám začít. Chtěli jsme se v posledním domácím zápase této sezóny rozloučit vítězně, bohužel od první minuty jsme předváděli tragickou hru se spoustou nepřesností a všude jsme byly pozdě. Sice Svitavy měli asi 8 střel ale naprosto zaslouženě zvítězili tímto výsledkem.




Sestavy


FK Česká Třebová
M. Jeřábek [-] - L. Sejkora [-] (75. M. Fečko [-] ) , Š. Klímek [-] (69. D. Barbořák [-] ) , P. Müller [-] , K. Klumpar [-] (69. V. Novotný [-] ) , Z. Vaňous [-] , J. Deml [-] , M. Deml [-] , J. Flídr [-] , Š. Fric [-] (83. F. Grepl [-] ) , J. Vašata [-]

TJ Svitavy
T. Cabal [-] - J. Novák [-] (66. J. Tůma [-] ) , V. Ehrenberger [-] , D. Juřík [-] , F. Čížek [-] , M. Čížek [-] , D. Veselský [-] (46. J. Palatka [-] ) , M. Brázda [-] (62. D. Bednár [-] ) , J. Válek [-] , M. Horák [-] , M. Czehowský [-]

ŽK: 47. K. Klumpar , 85. F. Grepl .
Počet diváků: 126. Rozhodčí: Kudyn Milan - FILIPI Vojtěch, FLÍDR Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jan Šimeček

Expert: Vojtěch Koutský
Tip experta: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů