4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 17:00

27.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pohodlné vítězství Libišan


Branky


6

Ve fotbalovém utkání mezi týmy Libišany a Moravany padlo celkem čtyři góly, přičemž domácí tým Libišany vyšel vítězně s výsledkem 4:0. Zápas se hrál na hřišti Libišan a přinesl výraznou převahu a dominantní výkon domácího týmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas začal aktivně a Libišany se rychle ujaly vedení. V 30. minutě se trefil Jan Fidra a poslal svůj tým do vedení 1:0. Po této brance pokračovala hra ve prospěch domácího týmu, který si vytvořil další gólové příležitosti, ale do přestávky se skóre nezměnilo.

V posledních dvaceti minutách se s brankami roztrhl pytel

Ve druhém poločase Libišany svůj tlak ještě zesílily a v 71. minutě se podařilo Ondřeji Krajákovi zvýšit vedení na 2:0. Domácí tým neustále tlačil na obranu soupeře a v 85. minutě se trefil Radim Záruba, který přidal třetí gól pro Libišany. Konečnou tečku za zápasem udělal Jakub Vaníček, který v 87. minutě vstřelil čtvrtý gól a pečetil vítězství 4:0 pro Libišany.

Libišany tak získaly plný počet bodů za vítězství a předvedly dominantní výkon. Moravany se snažily bránit, ale nedokázaly se prosadit a přijaly porážku. Oba týmy přesto předvedly svou sílu a nasazení a nabídly divákům zajímavý fotbalový zážitek.

Výhra Libišanů v tomto utkání potvrdila jejich kvalitu a ambice ve tlapnet krajském přeboru. Naopak Moravany budou muset analyzovat svůj výkon a pracovat na zlepšení do budoucích zápasů.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Moravany
Marek Lukas: První poločas se hrál celkem vyrovnaný fotbal, sice v lehce pomalejším tempu, ale za to se hrál hodně kombinační fotbal z obou stran, oba týmy si vytvořili několik šanci na vstřelení gólů, ale šanci bohužel proměnil pouze soupeř a šel do vedení. Druhy poločas už soupeř hrál, co potřeboval, my jsme sice více drželi míč, ale nebyli jsme schopni naši kombinaci dostat až do soupeřova vápna. Ke konci jsme to již otevřeli, protože potřebujeme každý bod. A soupeř poté vstřelil 3 góly a upravil na 4:0. Herně to od nás nebylo úplně špatně, ale naše předfinální a finální zase, to je něco strašného, toto budeme muset do soboty zlepšit, protože nás čeká zápas o všechno.



Sestavy


FC Libišany
D. Šimon [-] - L. Kraják [-] , A. Kaufman [-] (64. Z. Semelka [-] ) - Z. Chmelík [-] , P. Šmeral [-] (43. P. Motyčka [-] ) , J. Fidra [-] (74. S. Kovaliv [-] ) , O. Kraják [-] , R. Horyna [-] , J. Kaufman [-] , J. Vaníček [-] , R. Záruba [-]

TJ Sokol Moravany
B. Branda [-] - Š. Kakrda [-] , M. Lukas [-] , Š. Janatka [-] , J. Hurta [-] (80. J. Branda [-] ) , A. Záleský [-] , J. Beran [-] , J. Richter [-] (72. R. Šafránek [-] ) , J. Lukas [-] , D. Teplý [-] , M. Knotek [-]

ŽK: 59. J. Fidra - 84. Š. Janatka .
Počet diváků: 275. Rozhodčí: Kvaček Jan - JANEČEK Štěpán, TŮMA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Šimeček

Expert: Patrik Müller
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích