0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 17:00

26.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těsné utkání pro hosty


Branky


6

 

V utkání mezi týmy Moravská Třebová a Svitavy se jednalo o vyrovnané střetnutí, ve kterém se oba týmy snažily prosadit a získat vítězný gól.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil bez branek, přestože oba týmy měly své šance.

Ve druhém poločase se hra otevřela a oba týmy začaly být aktivnější v útočné fázi. V 53. minutě se hostujícímu týmu Svitavy podařilo skórovat. Filip Čížek se dostal do vyložené šance a svým precizním zakončením poslal míč za brankáře do sítě. To se ukázalo jako jediný gól zápasu, který rozhodl o vítězství Svitav.

Moravská Třebová se snažila odpovědět a vyrovnat, ale obrana Svitav byla pevná a výsledek udržela až do závěrečného hvizdu. Svitavy tak získaly tři body za vítězství 1:0 nad Moravskou Třebovou.

Celkově to byl těsný zápas, ve kterém se Svitavy dokázaly prosadit a využít svou šanci ke skórování. Moravská Třebová se zatím nepodařilo změnit výsledek ve svůj prospěch a musela se spokojit s porážkou.



Ohlasy k zápasu



TJ Svitavy
Jan Palatka: Proti Moravské Třebové to je vždy derby a dnes jsme potvrdili naši dominanci. Během prvních deseti minut jsme ostřelovali branku domácích, ale neúspěšně. Podařilo se nám to prolomit až v druhém poločase a skóre se do konce zápasu nezměnilo. Každé tři body jsou dobré, ale kdybychom proměnili více šancí, byl by zápas daleko jednodušší.



Sestavy


SKP Slovan Moravská Třebová
M. Schreiber [-] - J. Šafránek [-] (67. R. Polák [-] ) , J. Lexmaul [-] , Z. Kudyn [-] , V. Novotný [-] , P. Lexman [-] , M. Holub [-] , J. Schütz [-] , M. Smékal [-] , O. Kopa [-] , M. Olejník [-]

TJ Svitavy
T. Cabal [-] - J. Chlup [-] , J. Novák [-] , V. Ehrenberger [-] , D. Juřík [-] , M. Czehowský [-] , J. Palatka [-] (83. P. Hýbl [-] ) , M. Čížek [-] , M. Horák [-] , D. Bednár [-] (69. J. Válek [-] ) , F. Čížek [-]

ŽK: 90. M. Smékal .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: DOSKOČIL Radim - DUŠEK Jan, MACH Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jan Šimeček

Expert: Radim Fikejz
Tip experta: výhra hostů

Tipuji výhru hostů

Tip: výhra domácích