1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 17:00

26.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Choceň vyhrála v Heřmaňáku


Branky


6

Ve vzrušujícím utkání mezi týmy Heřmanův Městec a Choceň si vítězství odnesl hostující tým Choceň. V prvním poločase se oba týmy snažily o vedení, a branky se dostavily na obou stranách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První gól utkání padl ve prospěch domácího týmu Heřmanova Městce. V 7. minutě se prosadil Denis Turina a poslal svůj tým do vedení 1:0. Choceň však neztratila chladnou hlavu a dokázala vyrovnat ještě v prvním poločase. V 27. minutě se střelecky prosadil Radim Fikejz a vyrovnal na 1:1.

Ve druhém poločase se hra vyrovnala, ale tým Choceň dokázal využít své šance a získat vedení. V 62. minutě skóroval Jakub Kužma a poslal Choceň do vedení 2:1. Vzápětí, v 67. minutě, se zásluhou Martina Šabaty zvýšilo vedení hostujícího týmu na 3:1.

Heřmanův Městec se snažil odpovědět, ale Choceň udržela svou obranu pevnou a nedovolila soupeři snížit skóre. Utkání skončilo výhrou týmu Choceň 3:1.

Tým Choceň předvedl vynikající výkon a dokázal obrátit nepříznivý stav ve svůj prospěch. Heřmanův Městec se musí zamyslet nad svou hrou a hledat způsoby, jak se zlepšit pro příští zápasy.



Ohlasy k zápasu


FK Jiskra Heřmanův Městec
Radek Stýblo: Vstup do utkání jsme měli jako z říše snů, kdybychom v 10. Minutě vedli 2:0 tak by se nikdo nemohl divit, nestalo se tak, bohužel nám jaksi došlo a výsledkem byl až doslova trapný výkon, kdy my jsme nebyli schopni proměnit naše šance a soupeř nás dokázal z rychlých brejků, kdy my jsme nestíhali, trestat a zaslouženě tak 1:3 zvítězil




Sestavy


FK Jiskra Heřmanův Městec
R. Stýblo [-] - T. Zrůst [-] (55. V. Tomčík [-] ) , J. Voženílek [-] (68. M. Zelenka [-] ) , D. Turina [-] (78. D. Salfický [-] ) , J. Řezníček [-] (46. J. Hlaváč [-] ) , T. Dvořáček [-] , D. Jablečník [-] , O. Hauf [-] , R. Jošt [-] , L. Trnka [-] , D. Zrůst [-]

FK Agria Choceň
Š. Bačkovský [-] - R. Fikejz [-] , P. Zahálka [-] , J. Kužma [-] , Š. Štanglica [-] (83. J. Gronych [-] ) , R. Matějka [-] , M. Laky [-] (89. J. Netolický [-] ) , M. Šabata [-] , M. Coufal [-] , M. Fikejz [-] , V. Adamec [-]

ŽK: 25. D. Jablečník , 36. J. Řezníček , 55. T. Zrůst , 71. R. Jošt , 85. O. Hauf - 71. Š. Štanglica .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Kudyn Milan - PEŠEK Martin, KOLBABA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jan Šimeček

Expert: Radim Fikejz
Tip experta: výhra hostů

Tipuji výhru hostů

Tip: výhra domácích