4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 17:00

26.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další vítězství Horních Ředic


Branky


6

Na utkání mezi týmy Horní Ředice a Přelouč se tým Horních Ředic mohl radovat z přesvědčivého vítězství. Už v úvodu zápasu se domácí tým ujal vedení díky gólu z penalty, který zaznamenal Marek Plašil v 3. minutě. To bylo ale pouze začátkem jejich skvělého výkonu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V průběhu prvního poločasu domácí tým neztrácel tempo a v 35. minutě se prosadil Václav Morávek, který zvýšil vedení Horních Ředic na 2:0. Toto skóre se udrželo až do přestávky.

Ve druhém poločase domácí tým pokračoval ve své dominanci a Václav Morávek dokázal svým druhým gólem v 52. minutě zkompletovat svůj hattrick, čímž svému týmu zajistil ještě větší náskok. V závěru utkání se ještě jednou prosadil tým Horních Ředic, když v 88. minutě skóroval Čeněk Pithart a uzavřel skóre na konečných 4:0 ve prospěch domácího týmu.

Tým Horní Ředice předvedl skvělý výkon jak v útoku, tak v obraně, což jim umožnilo získat cenné tři body. Na druhé straně musí tým Přelouče analyzovat svůj výkon a pracovat na zlepšení pro příští zápasy.



Ohlasy k zápasu


FK Horní Ředice
Jakub Březina: Celý zápas jsme dominovali a zaslouženě zvítězili. Pomohla nám první rychlá branka, která nás uklidnila, poté se zápas odvíjel podle našich představ. Jsme rádi za výhru, která nám definitivně pojistila titul v soutěži.




Sestavy


FK Horní Ředice
J. Lindr [-] - M. Plašil [-] , D. Machatý [-] (74. J. Švec [-] ) , A. Koreček [-] (65. Č. Pithart [-] ) , V. Skoumal [-] , A. Šenkýř [-] (65. O. Březina [-] ) , J. Janoušek [-] , P. Fous [-] (74. D. Obermajer [-] ) , V. Morávek [-] , D. Přibyl [-] , J. Březina [-]

FK Přelouč
J. Šutovec [-] - R. Forman [-] , V. Rokyta [-] , V. Voženílek [-] , T. Husák [-] (66. M. Hladík [-] ) , M. Pištora [-] , L. Machačný [-] , J. Hrečín [-] (58. T. Lipavský [-] ) , J. Novák [-] (76. T. Hladík [-] ) , L. Chaloupský [-] , J. Klas [-]

Počet diváků: 200. Rozhodčí: Vaněk Tomáš - JÍLKOVÁ Barbora, RÁZEK Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Šimeček

Expert: Radim Fikejz
Tip experta: výhra domácích

Tipuji výhru domácích

Tip: výhra domácích