Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 17:00

25.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těsný zápas pro Moravany


Branky


8

V zápase Tlapnet krajského přeboru mezi týmy Holice a Moravany, který se hrál v 25. kole, skončil vítězstvím hostujícího týmu Moravany 3:2. Zápas se odehrál na stadionu domácích v Holicích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro hosty

V prvním poločase se hosté dostali do vedení díky dvěma brankám. Šimon Kakrda otevřel skóre zápasu v 13. minutě, a poté se v 24. minutě trefil Michal Knotek. Domácí tým Holice se snažil odpovědět, ale jejich pokusy o vyrovnání byly zmařeny soupeřovou obranou.

Druhý poločas pro domácí

Ve druhém poločase se domácí tým Holice pokoušel snížit náskok soupeře a začal hrát aktivněji. V 53. minutě se jim podařilo skórovat, když Jan Rosůlek vstřelil gól a snížil na 1:2. To zvýšilo motivaci domácího týmu.

Nicméně, Moravany znovu odpověděly v 68. minutě, když se Michal Kosina trefil a navýšil náskok hostů na 3:1. Domácí tým Holice však neztratil naději a do konce zápasu se snažil o vyrovnání.

Ve 89. minutě se domácím podařilo skórovat podruhé. Jindřich Václavek střelou snížil na konečných 2:3. Domácí tým se snažil o závěrečný tlak, ale hostující tým Moravany ubránil své vedení a udržel výhru.

Moravany tak získaly tři body za vítězství 3:2. Domácí tým Holice odcházel zápas bez bodového zisku, přestože se snažil o vyrovnání a podal bojovný výkon.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Moravany
Marek Lukas: První poločas byl celkem podle našich představ, věděli jsme, co chceme hrát a plán jsme plnili. Nepouštěli jsme soupeře do šancí a byly jsme nebezpeční z protiútoků. Dva tyto protiůtoky jsme proměnili a v poločase šli do vedení 2:0.



Sestavy


SK Holice
D. Javorski [-] - F. Křtěn [-] , R. Řezníček [-] (64. O. Vítek [-] ) , J. Rosůlek [-] , Š. Černý [-] (29. T. Sochůrek [-] ) , M. Tulach [-] (78. V. Polívka [-] ) , T. Pitter [-] , L. Prokop [-] (46. D. Lát [-] ) , J. Jedlička [-] , D. Balog [-] , J. Václavek [-]

TJ Sokol Moravany
B. Branda [-] - Š. Janatka [-] , J. Hurta [-] , A. Záleský [-] , M. Kosina [-] , Š. Kakrda [-] , J. Richter [-] (75. V. Novák [-] ) , J. Lukas [-] , P. Formánek [-] , D. Teplý [-] (90. A. Hájek [-] ) , M. Knotek [-]

ŽK: 70. T. Sochůrek , 86. J. Václavek - 20. P. Formánek , 51. A. Záleský , 74. J. Lukas .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Janeček Štěpán - ROUSEK Lukáš, PEČINKA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Šimeček

Expert: Josef Jireček
Tip experta: výhra domácích

Tipuji výhru domácích

Tip: výhra domácích