Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 17:00

25.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libišany okradly o body suverénní Ředice!


Branky


8

V zápase Tlapnet krajského přeboru mezi týmy Libišany a Horní Ředice, který se konal v 25. kole, skončila remíza 2:2. Zápas se odehrál na stadionu domácích v Libišanech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas patřil hostujícímu týmu Horní Ředice, který se ujal vedení. Ve 45. minutě skóroval Václav Morávek a poslal svůj tým do vedení 1:0. Domácí tým Libišany se snažil odpovědět, ale do konce prvního poločasu se jim nepodařilo skórovat.

Ve druhém poločase se domácí tým Libišany dostal do hry a vyrovnal skóre. V 50. minutě se zásluhou Radima Záruby podařilo Libišanům vyrovnat na 1:1. Toto vyrovnání poskytlo domácímu týmu motivaci a začali hrát aktivněji.

V 60. minutě se domácímu týmu Libišany podařilo dokonce otočit výsledek ve svůj prospěch. Jakub Vaníček vstřelil gól a poslal domácí tým do vedení 2:1. Libišany si myslely, že si zajistily vítězství.

Nicméně, hostující tým Horní Ředice nechtěl odejít zápasem poražen. V 79. minutě se opět prosadil Václav Morávek a vyrovnal na 2:2. Tento gól přinesl nádech do hry pro Horní Ředice a utkání se dostalo do dramatického závěru.

Zápas skončil remízou 2:2, přičemž oba týmy získaly po bodu. Libišany se sice snažily o vítězný gól, ale hosté odolali jejich tlaku. Horní Ředice odcházely s bodem za remízu, který jim poskytl důležitý výsledek.



Ohlasy k zápasu


FC Libišany
Jakub Vaníček: první poločas byl od vápna k vápnu, kdy Ředice hrozily hlavně ze standardek a z jedné šly ve 44.minutě do vedení. V druhé půli jsme to během patnácti minut otočili, aby Ředice 10 minut před koncem vyrovnaly. Utkání bylo hodně důrazné a moc hezkých akcí vidět nebylo, ale fanoušci se nemohli nudit si myslím




Sestavy


FC Libišany
D. Šimon [-] - L. Kraják [-] , F. Matějka [-] (25. P. Šmeral [-] ) , A. Kaufman [-] - O. Kraják [-] , Z. Chmelík [-] , Z. Semelka [-] , R. Záruba [-] , J. Kaufman [-] (72. R. Rosendorf [-] ) , J. Vaníček [-] , P. Motyčka [-]

FK Horní Ředice
J. Lindr [-] - M. Plašil [-] , Č. Pithart [-] (67. D. Machatý [-] ) , A. Koreček [-] (13. O. Březina [-] ) , V. Skoumal [-] , A. Šenkýř [-] , J. Janoušek [-] , P. Fous [-] , V. Morávek [-] , D. Přibyl [-] , J. Březina [-] (46. D. Obermajer [-] )

ŽK: 37. J. Březina , 47. Č. Pithart , 89. O. Březina .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Suchomel Karel - PEŠEK Martin, POLÁČEK Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jan Šimeček

Expert: Josef Jireček
Tip experta: remíza

Tipuji remízu

Tip: výhra hostů