0:1
(0:0)
56. J. Klas
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 16:30

24.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těsné vítězství Přelouče


Branky


56. J. Klas
6

V utkání mezi FK Agria Choceň a FK Přelouč se hrálo v rámci 23. kola Tlapnet krajského přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli se oba týmy snažily prosadit, ale bez úspěchu. Hrálo se převážně ve středu hřiště a oba týmy se snažily vytvořit si šance ze standardních situací. První velkou šanci měl domácí tým, když se ve 25. minutě dostal k zakončení z hranice šestnáctky, ale brankář hostí tento pokus zlikvidoval.

 

Ve druhé půli se hra otevřela a hrálo se více ofenzivněji. Hosté se snažili více kombinovat a využívat rychlosti svých hráčů. Ve 56. minutě se jim to povedlo, když po pěkné kombinaci před brankou domácích se k míči dostal Jakub Klas a zavěsil do prázdné branky - 0:1 pro hosty. Domácí tým se snažil vyrovnat, ale hostující obrana držela a brankář hostí si vytvořil několik dobrých zákroků. Choceň měla více ze hry, ale nedokázala svou převahu přetavit v gólovou příležitost.V závěru se hra více otevřela, oba týmy se snažily střílet góly, ale již se výsledek neměnil a zápas skončil 0:1 pro hosty. Přelouč si tak připsala důležité tři body.



Ohlasy k zápasu


FK Agria Choceň
Jakub Kužma: Zápas probíhal tak jak jsme předpokládali, byli jsme v držení v podstatě celou dobu a nedokázali proměnit brankové příležitosti kterých bylo nespočet.




Sestavy


FK Agria Choceň
Š. Bačkovský [-] - R. Fikejz [-] (69. J. Gronych [-] ) , P. Zahálka [-] , J. Kužma [-] , Š. Štanglica [-] , R. Matějka [-] , M. Laky [-] , M. Šabata [-] , M. Coufal [-] , M. Fikejz [-] , P. Vychytil [-]

FK Přelouč
J. Šutovec [-] - T. Lipavský [-] , T. Husák [-] , M. Pištora [-] , L. Machačný [-] , D. Čada [-] , J. Hrečín [-] , J. Novák [-] , L. Chaloupský [-] (78. R. Forman [-] ) , J. Klas [-] (89. M. Hladík [-] ) , V. Voženílek [-] (46. L. Voženílek [-] )

ŽK: 33. P. Vychytil , 77. M. Fikejz - 22. J. Novák , 28. V. Voženílek , 49. D. Čada , 62. T. Lipavský .
Počet diváků: 136. Rozhodčí: Janeček Štěpán - RÁZEK Stanislav, KOMÍNEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Šimeček

Expert: Marek Lukas
Tip experta: výhra domácích

Tipuji výhru domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích