5:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 16:30

23.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Drtivý vítězství Svitav!


Branky


13. I. Svoboda (p.) , 42. M. Czehowský , 56. I. Svoboda (p.) , 57. J. Palatka , 71. V. Ehrenberger
5

Zápas mezi Svitavy a Moravany byl plný akce a mnoha gólů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Svitavy se ujaly vedení již v 13. minutě zásluhou Iva Svobody, který proměnil pokutový kop. O pár minut později mohli hosté vyrovnat, ale jejich šance skončila pouze na tyči. Svitavy se však nedaly zaskočit a v 42. minutě zvyšovali své vedení na 2:0 díky gólu Martina Czehowského.

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí a brzy si připsali další gól. V 56. minutě totiž zase z penalty skóroval Ivo Svoboda. Svitavy neustávaly v útoku a brzy přidaly další dva góly - v 57. minutě se trefil Jan Palatka a v 71. minutě Vít Ehrenberger.

Moravany se snažily o zlepšení skóre, ale jejich snaha nebyla úspěšná a naopak inkasovali ještě jeden gól v poslední minutě utkání, kdy se trefil Patrik Novák. Svitavy tak zaslouženě zvítězily 5:0 a ukázaly, že patří mezi nejlepší týmy Tlapnet krajského přeboru.



Ohlasy k zápasu


TJ Svitavy
Jan Palatka: Zápas probíhal za typického anglického počasí a byl pro diváky dosti atraktivní. Potvrdili jsme formu z Lanškrouna a i přes Csaplárovu past o poločase, jsme vedení udrželi a dokonce i další tři branky přidali. S naším výkonem a výsledkem jsme určitě spokojeni.

TJ Sokol Moravany
Marek Lukas: Zápas byl ovlivněn dvěmi penaltami ze začátku obou poločasů. První poločas se hrál i docela vyrovnaný fotbal, soupeř měl ale asi více šancí, hlavně po našich laciných ztrátách, šel soupeř často do rychlých protiútoků, které nevyužil a udeřil na konci poločasu ze standartky. Druhy poločas byl ovlivněn penaltou ze začátku poločasu, poté jsme dostali ještě vzápětí gól na 4:0 a bylo takřka po zápase a už se jenom dostávalo. Soupeř vyhrál zcela zaslouženě, my to musíme hodit za hlavu a soustředit se na čtvrteční dohrávku.



Sestavy


TJ Svitavy
T. Cabal [-] - J. Chlup [-] (82. M. Bureš [-] ) , J. Novák [-] , I. Svoboda [-] (64. K. Dürr [-] ) , M. Czehowský [-] (77. V. Přiklopil [-] ) , F. Čížek [-] (64. D. Bednár [-] ) , J. Palatka [-] , M. Čížek [-] , M. Brázda [-] , M. Horák [-] , V. Ehrenberger [-] (75. P. Hýbl [-] )

TJ Sokol Moravany
B. Branda [-] - D. Sokol [-] , Š. Janatka [-] , P. Pinkas [-] , J. Hurta [-] , J. Richter [-] (84. F. Metelka [-] ) , J. Lukas [-] (77. A. Záleský [-] ) , P. Formánek [-] (73. A. Hájek [-] ) , V. Novák [-] (66. L. Veselý [-] ) , M. Knotek [-] , M. Lukas [-]

ŽK: 36. M. Czehowský - 61. J. Lukas , 84. J. Richter .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: PECINA Zdeněk - KUDYN Milan, FLÍDR Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Šimeček

Expert: Jan Palatka
Tip experta: výhra domácích

Tipuji výhru domácích

Tip: výhra domácích