0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 16:30

23.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bezbrankový zápas mezi Pardubičkami a Třemošnicemi


Branky


5

Ve 23. kole se utkaly týmy Třemošnice a Pardubičky. Zápas skončil bezbrankovou remízou 0:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Samotný zápas byl od začátku velmi vyrovnaný a bojovný. Obě mužstva se snažila předvést kvalitní výkon a získat tři body do tabulky. V prvním poločase byla hra z obou stran bojovná, ale bez větších šancí na branky. Oba týmy se snažily hru ovládnout a získat navrch, avšak bez úspěchu.

Do druhého poločasu nastoupili oba týmy s větším nasazením. Třemošnice byly aktivnější a snažily se prosadit svou hrou. Pardubičky naopak číhaly na své šance a snažily se rychle přecházet do útoku. Oba týmy měly několik příležitostí, ale ani jedna se neujala.

Brankáři Milan Žďárský z Třemošnice a Pavel Zahradník z Pardubiček sehráli výborný zápas a svými zákroky udrželi čistá konta. Oba týmy si odnesly po jednom bodu do tabulky, což pro Pardubičky znamenalo udržení 9. pozice a pro Třemošnici udržení 11. pozice.

Celkově byl zápas velmi bojovný a napínavý, i přesto, že se žádné branky nepadly. Obě mužstva předvedla kvalitní výkon a ukázala své fotbalové schopnosti.



Ohlasy k zápasu



SK Pardubičky
Lukáš Markl: Tragický výkon rozhodčího Poláčka spolu s herním povrchem připomínajícím spíše pole předurčil remízový výsledek. Nemám co k tomu více říct.



Sestavy


ŽSK Třemošnice
M. Žďánský [-] - R. Šmídl [-] (70. M. Tlapák [-] ) , M. Šindelář [-] , D. Forman [-] , J. Petrlík [-] (62. L. Lazaridis [-] ) , J. Šebek [-] , O. Vančura [-] , J. Vančura [-] , P. Šindelář [-] , V. Petr [-] , D. Krška [-]

SK Pardubičky
P. Zahradník [-] - J. Ficek [-] , L. Markl [-] , F. Krejčí [-] , M. Mec [-] , M. Bobek [-] , M. Havelka [-] , J. Robovský [-] , D. Menšl [-] , M. Bažant [-] , R. Froš [-]

ŽK: 60. M. Mec , 67. J. Robovský , 77. D. Menšl .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Poláček Libor - PEŠEK Martin, ŠTANCEL Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Šimeček

Expert: Jan Palatka
Tip experta: výhra hostů

Pardubice se zvedají, formu potvrdí proti Třemošnicím

Tip: výhra domácích