Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2023 16:00

22.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Drtivý vítězství Svitav!


6

Lanškroun a Svitavy se utkaly v 22. kole Tlapnet Krajského přeboru. Hra se odehrála v sobotu 16. dubna 2023 v Lanškrouně na stadionu s názvem Na Větrníku. Od úvodního hvizdu rozhodčího bylo jasné, že hosté budou toužit po výhře a bude to pro domácí tým velmi těžký zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky v prvním poločase

Hned v 3. minutě se hosté ujali vedení díky gólu Víta Ehrenbergera. Svitavy měly od této chvíle více ze hry a Lanškroun se snažil vyrážet do brejků. Ty se však nedařily a hosté mohli zvyšovat své vedení. Ve 13. minutě se podařilo Michalu Brázdovi vstřelit druhý gól pro Svitavy, což ještě více zhoršilo situaci pro domácí tým.

 

Dvě branky v druhém poločase

Lanškroun se snažil dostat zpět do zápasu, ale hosté hráli dobře a nedovolovali jim mnoho příležitostí. Ve 57. minutě se navíc Michal Čížek trefil do sítě a zajistil Svitavám třetí gól. Lanškroun stále bojoval a snažil se snížit skóre, ale své šance neproměňoval. O další gól se postaral opět Vít Ehrenberger, který ve 86. minutě dokázal zakončit svůj druhý gól v zápase a zvýšil tak vedení hostů na 4:0.

Lanškroun se snažil až do konce zápasu, ale nebyl schopen vstřelit ani jeden gól a zápas skončil vítězstvím Svitav 4:0. Svitavy potvrdily svou kvalitu a po celý zápas byly lepším týmem. Domácí tým se musí poučit z této porážky a v příštím zápase se pokusit vrátit na vítěznou vlnu.



Ohlasy k zápasu


FO Lanškroun
Jaroslav Sita: Svitavy vytrestaly naše chyby a po zásluze vyhrály. Jejich hráči byli dravější, měli solidní defenzívu a byli efektivnější v zakončení.

TJ Svitavy
Jan Palatka: Po 13 letech se nám konečně podařilo vyhrát na půdě Lanškrouna a rozhodně zaslouženě. Celý zápas jsme ve hře dominovali a soupeř hrozil spíše dlouhými nákopy na útočníka Františka Ptáčka. Naštěstí se naše stoperská dvojice Czehowský a Čížek v zápase nemýlila a pomohla brankáři Cabalovi udržet čisté konto, zatímco naši útočníci proměnili 4 šance.



Sestavy


FO Lanškroun
O. Slaný [-] - P. Savych [-] (71. O. Doležal [-] ) , J. Martinec [-] , D. Smrkal [-] , F. Ptáček [-] , V. Jílek [-] (80. S. Pospíšil [-] ) , Š. Kolomý [-] , J. Sita [-] , M. Krejčí [-] (46. M. Pecháček [-] ) , L. Krejsar [-] (75. V. Janda [-] ) , O. Veselý [-]

TJ Svitavy
T. Cabal [-] - I. Svoboda [-] (90. V. Přiklopil [-] ) , V. Ehrenberger [-] (86. M. Bureš [-] ) , F. Čížek [-] , J. Palatka [-] (76. K. Dürr [-] ) , M. Čížek [-] , D. Veselský [-] (28. J. Tůma [-] ) , M. Brázda [-] , J. Chlup [-] , M. Czehowský [-] , J. Novák [-]

ŽK: 28. P. Savych , 41. J. Sita - 11. M. Brázda , 63. J. Palatka .
Počet diváků: 131. Rozhodčí: Kudyn Milan - PECINA Zdeněk, FLÍDR Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Jan Šimeček

Expert: Vojtěch Voženílek
Tip experta: remíza

Zápas bude vyrovnaný, tipuji remízu