4:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2023 16:00

22.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Obrat Pardubiček v posledních minutách!


Branky


78. F. Krejčí , 82. D. Menšl , 85. R. Froš , 90. L. Markl - 12. M. Olejník , 19. Z. Kudyn
6

Ve 22. kole Tlapnet Krajského přeboru se utkaly Pardubičky a Moravská Třebová. Zápas byl velmi napínavý a diváci viděli celkem 6 gólů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvougólové vedení hostů

Utkání začalo rychle, ale první gól padl až v 12. minutě a byl vstřelen hostujícím týmem. Milan Olejník poslal Moravskou Třebovou do vedení. O sedm minut později se hosté opět trefili, tentokrát Zdeněk Kudyn zvyšoval na 0:2 a zdálo se, že by hosté mohli získat tři body.

 

Otočka v posledních minutách

Utkání začalo rychle, ale první gól padl až v 12. minutě a byl vstřelen hostujícím týmem. Milan Olejník poslal Moravskou Třebovou do vedení. O sedm minut později se hosté opět trefili, tentokrát Zdeněk Kudyn zvyšoval na 0:2 a zdálo se, že by hosté mohli získat tři body.

Domácí se však nevzdali a po změně stran se snažili o vyrovnání. To se jim podařilo až v 78. minutě, kdy Filip Krejčí snížil na 1:2. O čtyři minuty později David Menšl vyrovnal na 2:2 a zápas se stal opět otevřeným.

Domácí se ale neuspokojili s remízou a pokračovali v útoku. V 85. minutě se jim podařilo dostat do vedení, když se trefil Radim Froš. V poslední minutě utkání Lukáš Markl uzavřel skóre na 4:2 pro Pardubičky a zajistil jim tak tři body.

Zápas byl bojovný a oba týmy si vytvořily spoustu šancí. Pardubičky však dokázaly lépe využít své příležitosti a získat tak vítězství. Moravská Třebová se snažila, ale nakonec musela uznat výhru soupeře.



Ohlasy k zápasu


SK Pardubičky
Lukáš Markl: První poločas nám chyběla jednoznačně bojovnost, soupeř udeřil ze standartky která se určitě dala ubránit lépe. O poločase jsme si všechno vyříkali a namotivovali se do druhé půle. V ní jsme konečně začli hrát fotbal. Soupeři začli docházet síly a my začli hrozit. První gól ze standartní situace nám vlil ještě více krve do žil a podařilo se nám zápas otočit k vítěznému konci. Pochvalu si zaslouží celý tým.




Sestavy


SK Pardubičky
P. Zahradník [-] - J. Bartoníček [-] , F. Krejčí [-] (92. J. Ficek [-] ) , M. Mec [-] (36. M. Havelka [-] ) , M. Bobek [-] , M. Hofman [-] (75. O. Podsztavek [-] ) , J. Robovský [-] (46. M. Sokol [-] ) , D. Menšl [-] , P. Münzberger [-] (15. L. Markl [-] ) , M. Bažant [-] , R. Froš [-]

SKP Slovan Moravská Třebová
M. Schreiber [-] - R. Polák [-] (85. P. Bubela [-] ) , Z. Kudyn [-] (74. H. Herasymenko [-] ) , T. Novák [-] , J. Lexmaul [-] , J. Šafránek [-] , J. Schütz [-] , P. Lexman [-] , M. Smékal [-] , O. Kopa [-] , M. Olejník [-]

ŽK: 37. M. Bobek , 50. M. Hofman , 60. D. Menšl , 78. L. Markl - 18. R. Polák , 77. O. Kopa .
Počet diváků: 144. Rozhodčí: Valenta Jan - RÁZEK Stanislav, CAHLÍK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Šimeček

Expert: Vojtěch Voženílek
Tip experta: výhra domácích

Tipuji výhru domácích