1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2023 16:00

22.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Remíza mezi Heřmaňákem a Holicemi


Branky


6

V sobotu 16. dubna 2023 se odehrál další zápas Tlapnet krajského přeboru mezi týmy Heřmanův Městec a Holice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Salfický ve 13. minutě..

Domácí tým, Heřmanův Městec, vstoupil do zápasu aktivně a už v 13. minutě se jim podařilo skórovat díky gólu Davida Salfického. Holice se snažily odpovědět brankou, ale neúspěšně. První poločas tak skončil vedením domácích 1:0.

Křtěn rozhodl o remíze

Ve druhém poločase se Holice snažily srovnat skóre a hledaly cestu k brance. Ta se jim podařila v 68. minutě, když se střelecky prosadil Filip Křtěn. Oba týmy se poté snažily utkání otočit ve svůj prospěch, ale žádný z týmů se už v zápase neprosadil. Zápas skončil nerozhodně 1:1.

Heřmanův Městec hrál v utkání aktivněji a snažil se udržet vedení, které si vypracovali v první poločase. Holice naopak potřebovaly v druhém poločase srovnat skóre, což se jim nakonec podařilo. Celkově se jednalo o vyrovnaný zápas, ve kterém měly oba týmy své šance.

Heřmanův Městec získal jeden bod, což jim v tabulce pomohlo vystoupat na šesté místo. Holice se po tomto zápase stáhly na třetí místo v tabulce Tlapnet krajského přeboru.



Ohlasy k zápasu


FK Jiskra Heřmanův Městec
Radek Stýblo: Na dobře připraveném hřišti na to jaké bylo počasí byl k vidění pro diváka velice atraktivní fotbal, hosté byli častěji na míči,ale byli jsme to my kdo se ve 12. minutě dostal do vedení po skvělé akci, hosté více otevřeli hru, k vidění bylo ještě do poločasu několik náznaků šancí na obou stranách, ale bez využití, do druhého poločasu jsme museli nuceně střídat, bohužel soupeř hned z kraje poločasu z dorážky vyrovnal, soupeř zvýšil svůj tlak a měl pár šancí než jsme se z inkasované branky oklepali, avšak dokázali jsme se opět nakopnout k výkonu na hranici našich možností a mohli jsme to být my kdo mohl strhnout vítězství na svou stranu, šance jsme bohužel nevyužili a tak jsme se s Holicemi rozešli s remízovým stavem 1:1




Sestavy


FK Jiskra Heřmanův Městec
R. Stýblo [-] - M. Řehák [-] , D. Jablečník [-] , R. Novák [-] , R. Jošt [-] (83. M. Zelenka [-] ) , L. Trnka [-] (86. J. Čížek [-] ) , D. Salfický [-] (60. V. Tomčík [-] ) , J. Řezníček [-] , D. Turina [-] , D. Zrůst [-] , T. Dvořáček [-] (46. J. Voženílek [-] )

SK Holice
D. Javorski [-] - T. Sochůrek [-] (86. T. Pitter [-] ) , R. Řezníček [-] (78. J. Tlučhoř [-] ) , J. Rosůlek [-] , Š. Černý [-] , L. Prokop [-] (78. V. Polívka [-] ) , O. Vítek [-] , D. Balog [-] , M. Chvála [-] , F. Křtěn [-] (86. D. Lát [-] ) , M. Tulach [-]

ŽK: 47. D. Jablečník , 77. R. Novák - 58. M. Chvála , 80. T. Sochůrek .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Janeček Štěpán - ŠLOR Robert, ČECH Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jan Šimeček

Expert: Vojtěch Voženílek
Tip experta: remíza

Zápasu bude vyrovnaný, tipuji remízu