2:5
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2023 16:00

21.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedm gólů v Moravské Třebové!


Branky


68. M. Smékal , 70. J. Schütz - 23. J. Lukas , 35. J. Lukas , 41. M. Knotek , 60. J. Lukas , 93. M. Kosina
5

V utkání mezi Moravskou Třebovou a Moravany padlo celkem sedm gólů a výsledkem byla vysoká výhra hostů 5:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodnuto už v prvním poločase..

Od pvní minuty tlačili spíše hosté a tak tedy už v prvním poločase se hosté dostali do vedení 3:0 díky gólům Jaroslava Lukase, který skóroval v 23. a 35. minutě, a Michala Knotka, který se prosadil v 41. minutě. Domácí nedokázali v prvním poločase skórovat a tak se šlo do kabin za stavu 0:3.

 

Hosté nepřipustili drama

V 60. minutě se opět prosadil Jaroslav Lukas, čímž přidal svůj třetí gól v utkání a poslal tak svůj tým do čtybrankového vedení. Do druhého poločasu vstoupili domácí s cílem utkání otočit, a podařilo se jim snížit na 4:2 díky gólům Michala Smékala v 68. minutě a Jakuba Schütze v 70. minutě.

V závěru utkání se domácí snažili o další snížení, ale místo toho inkasovali další gól. V 93. minutě se trefil Michal Kosina a pečetil tak výhru Moravanů na 5:2.

Celkově se jednalo o zápas, ve kterém byli hosté efektivnější a dokázali využít své šance. Domácí tým se snažil zápas zdramatizovat, ale nakonec musel uznat výhru soupeře.



Ohlasy k zápasu


SKP Slovan Moravská Třebová
Libor Lebiš: První poločas jsme totálně odevzdali, nedokázali jsme si dát 3 přihrávky v řadě, dostali jsme 3 góly ze standartek. Začali jsme hrát poslední půl hodinu a to bohužel nestačí.

TJ Sokol Moravany
Marek Lukas: První poločas byl přesně podle našich představ, byly jsme lepší v soubojích, získávali jsme odražené balóny a diktovali hru. Proměnili jsme dva rohové kopy. A jeden rychlý protiútok a šli jsme do kabin za vedení 3:0. Druhy poločas na druhou stranu patřil soupeři, my jsme nedokázali navázat na výkon z prvního poločasu. Naštěstí jsme dali brzo pojišťovací gól na 4:0. Obraz zápasu ale pokračoval a soupeř nás dále tlačil a dokázal nám dát rychle dva góly. Začali jsme se trochu strachovat o výsledek, ale naštěstí jsme soupeře jsme už do ničeho nepustili a dali v nastavení pojišťovací gól. I přes špatný výkon v druhém poločase, jsme rádi, že si odvážíme hodně důležité body.



Sestavy


SKP Slovan Moravská Třebová
M. Schreiber [-] - J. Šafránek [-] , J. Schütz [-] , R. Petrila [-] , M. Štaffa [-] (68. P. Mikšánek [-] ) , R. Polák [-] (32. P. Lexman [-] ) , L. Lebiš [-] , M. Smékal [-] , P. Bubela [-] , M. Holub [-] , M. Olejník [-]

TJ Sokol Moravany
B. Branda [-] - J. Hurta [-] , J. Richter [-] (72. V. Novák [-] ) , J. Lukas [-] , M. Kosina [-] , Š. Kakrda [-] (90. R. Šafránek [-] ) , D. Teplý [-] , P. Formánek [-] , A. Záleský [-] (85. D. Sokol [-] ) , M. Knotek [-] , M. Lukas [-]

ŽK: 5. R. Petrila , 58. M. Smékal , 90. M. Holub - 32. A. Záleský , 40. J. Hurta , 80. P. Formánek , 90. V. Novák .
Hráči zápasu: J. Schütz , M. Smékal - M. Kosina , J. Lukas .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: DUŠEK Jan - BEDNÁŘ František, VYKOPAL Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jan Šimeček

Expert: Tomáš Jezdinský
Tip experta: výhra domácích

Tipuji výhru domácích.